Menú

Bloc & Idees

Habitación de matrimonio

Els millors estils per decorar una habitació de matrimoni

Un dels espais més destacats per a tota parella és el dormitori. Com a lloc on reposar i atresorar moments imperibles, l’habitació de matrimoni ha de posseir un estil especial i distintiu que els faci sentir com a parella còmodes i a gust en aquest espai comú i més intimo. (més…)

Posts que también te gustarán

Padre de ladrillos

La paret de maons, una tendència que mai falla

Tota paret de maons amaga després de si una gran història, doncs no en va aquest material ha estat utilitzat per l’home des de temps immemorials. Podem descobrir-ho ja en l’època dels romans, o fins i tot en el temps de les dinasties xineses. Viatjar des de l’Índia, fins a l’art mudèjar d’Espanya. Sens dubte, és i serà sempre tendència. (més…)

Posts que también te gustarán

Jardín Zen

Tot sobre el jardí zen a casa

T’estaràs preguntant per què necessites tenir un jardí zen a l’espai íntim de la teva llar. Pot ser que pensis que és molt complicat i no tens espai per fer-ho, o que és un element difícil d’integrar en habitatges de luxe. Gens més lluny de la realitat. Aquest tipus de jardí és indispensable per completar la decoració de la teva llar, i no solament per això. (més…)

Posts que también te gustarán

Idees per dissenyar un lloc de descans i relax a casa a l’oficina

En els temps actuals, tenir el nostre lloc de descans és nostra millor arma per combatre l’estrès, aquest enemic que aguaita i enfront del que cal estar protegit.

Som conscients que en la vida hem d’aconseguir i gaudir del màxim benestar, però com aconseguir-ho envoltats de tantes situacions estressants? Una manera eficaç és disposar d’una zona de relax que ens permeti desconnectar d’obligacions ja sigui a casa o en l’oficina. (més…)

Posts que también te gustarán

Idees sobre com il·luminar la terrassa

La terrassa és un espai que pots aprofitar per descansar i relaxar-te de les tensions del dia, o per passar una estona amb familiars i amics. Pots estar en silenci, llegir un llibre, escoltar música o prendre alguna cosa. És el teu moment de relax i per això, has de saber com il·luminar una terrassa i convertir-la en just el que necessites. (més…)

Posts que también te gustarán

Up