Menú

Bloc & Idees

Estilo de cocina americana

L’estil de cuina americana que en tantes llars està triomfant

La tendència més en auge que pots trobar a l’hora de reformar una cuina és la cuina americana. El seu disseny, distribució i funcionalitat la converteixen en alguna cosa molt elegant i són els responsables que aquesta demanda augmenti cada dia més. (més…)

Posts que también te gustarán

Diseño de baños modernos

T’expliquem com és el disseny de banys més modern del moment

Els banys són les estades que han anat guanyant protagonisme en els últims anys, fins a convertir-se en objecte de nombroses reformes i projectes d’interiorisme. El disseny de banys és una de les demandes més usuals pels interioristes.
(més…)

Posts que también te gustarán

Cómo decorar una habitación pequeña

T’expliquem com decorar una habitació petita com un interiorista

Partint de la base que la decoració d’interiors i el disseny d’interiors són disciplines diferents encara que complementàries, anem a donar-te les claus de com decorar una habitació petita. Anem a aconseguir mostrar-te la manera en què creguem i dissenyem espais petits. (més…)

Posts que también te gustarán

Barras de bar

Barres de bar: l’element estrella a la decoració del teu negocio

Els amos de locals d’hostaleria saben perfectament la importància de comptar amb una decoració adequada en els seus establiments sobretot si bona part de l’èxit d’aquests negocis són les barres de bar. (més…)

Posts que también te gustarán

Estilo añejo para un salón con encanto

Idees per a salons amb encant

El saló és, per descomptat, l’habitació més visitada en cada llar. Aquí passes hores descansant, relaxant-te i gaudint al costat de la família i els amics. Si t’agraden els salons amb encant, és extremadament important que organitzis aquesta zona de la casa d’acord amb el teu gust, per sentir-te millor en ell i donar-li el teu toc especial. (més…)

Posts que también te gustarán

Up