Menú

Bloc & Idees

7 cadires de disseny famoses i icòniques

La història de cadires de disseny famoses tradicionalment està molt lligada a arquitectes molt importants que han tingut gran inquietud pel disseny del mobiliari dels habitatges i han contribuït a la creació de cadires, que amb el pas del temps s’han convertit en cadires de disseny famoses i icòniques.

Llegir més…

Posts que también te gustarán

Quins tipus de cortines són ideals per renovar la decoració de casa teva

Si estàs pensant en redecorar el teu pis, llavors presta molta atenció a tots els tipus de cortines que podràs triar.

Si vols llegir més clica aquí…

Posts que también te gustarán

Idees per decorar la terrassa d’un àtic

Poques vegades reparem en les increïbles meravelles que podem fer en una terrassa. Tant en relació al seu ús com a la seva decoració les terrasses ens ofereixen infinites possibilitats per donar curs a la nostra imaginació. En el cas dels àtics, les terrasses també són espais dignes d’un bon aprofitament. Si estàs pensant en dur a terme reformes, avui anem a donar-te algunes idees per decorar la terrassa de l’àtic.

Per si vols llegir més…

Posts que también te gustarán

Idees per decorar amb flors

Idees per decorar amb flors casa teva

Decorar amb flors permet recrear desenes d’ambients diferents. No importa quin sigui l’estil que vulguis donar a la teva llar: modern, ecologista, urbanita, romàntic o sofisticat. Les flors s’adapten perfectament a qualsevol estil i vesteixen els espais amb una lluminositat i un encant únics.

Si vols llegir més clica aquí…

Posts que también te gustarán

Com decorar un restaurant: les millors idees

En aquesta ocasió amb aquest post volem donar resposta a una pregunta que ens fan molts clients: com decorar un restaurant.

Moltes vegades, quan es parla sobre decoració, cau en l’error de pensar que aquest tema és una mica exclusiu dels habitatges i llars, però res més lluny de la realitat.

Més informació …

Posts que también te gustarán

Up