Les novetats en decoració per aquesta tardor-hivern vénen carregades d’al·lusions a l’estètica vintage. En aquest sentit, els llums rodones són un complement perfecte per combinar amb molt diversos estils i aconsegueixen aportar un toc de caràcter amb unes línies equilibrades de fàcil integració i notable versatilitat.

Si en el passat vèiem llums de vidre amb polides formes esfèriques o amb algun detall afegit per a la diferenciació del model. Els dissenys actuals recuperen el millor dels seus avantpassats, la forma esfèrica, i afegeixen una infinitat d’elements decoratius, textures, colors, mides i materials que completen un catàleg gairebé infinit d’opcions per perfeccionar la decoració interior de la llar.

Un dels avantatges principals d’aquest tipus de llum, a més de l’associada a l’estètica, és l’alta capacitat d’oferir una il·luminació general i uniforme permetent una homogènia difusió de la llum per tota l’habitació. L’agradable resultat lumínic es pot modificar optant per models que introdueixin elements diferents per afegir matisos d’intensitat o color a la font de llum.

Amb una gran acollida dels dissenys fabricats en paper per la seva interessant resultat estètic, els seus atractius dissenys i el seu baix preu, també hi ha altres làmpades esfèriques fabricades amb cordes, metall, vidre o tèxtils de forma individual o combinats entre si. Des dels models més bàsics que converteixen la forma i el material en el secret de la seva bellesa minimalista, fins aquests altres dissenys amb aplics decoratius en diferent quantitat i amb els més diversos estils.

En qualsevol cas, aquest tipus de làmpades són una eina complement per a la decoració d’interiors i compten amb una alta capacitat per a la integració en els més diversos estils gràcies a la versatilitat indubtable de la seva forma bàsica, l’esfera.

Posts que también te gustarán