Menú

Serveis

A Tinda ‘s Project oferim Serveis integrals interiorisme a mida.
Ideem junts, solucionem dubtes i ens prenem un cafè mà a mà mentre veiem com col·locar millor aquest armari, o com fer que la barra del restaurant tingui aquesta il·luminació tan acollidora.

Els nostres clients són la nostra principal inspiració. Gaudim amb ells de l’elecció de com volen viure el seu espai, creant junts espais exclusius i totalment personals. No dissenyem únicament espais, vam crear llocs per a les persones. Per això mai hi ha llocs, ni massa petits ni massa grans. Nosaltres veiem espais que es convertiran en llocs on les persones gaudiran.

Ens agrada estar a peu d’obra, amb els professionals que hi treballen, compartint les decisions, els canvis i com no, moltes vegades ensuciándonos al costat d’ells.

Habitatge

Un lloc, per a tu, on ser tu mateix

Ens veiem a casa teva. Sol ser el nostre primer pas. Veure com vius i com vols viure. Parlar, escoltar, empatitzar. Reformes, rehabilitació, decoració, il·luminació, mobiliari …. Estudiem el projecte i preparem les propostes. Tot comença amb la teva idea i finalitza amb les claus de casa a la teva mà.

Jardins i paisatgisme

L’exterior és part de l’interior

El disseny d’interiors també està en els exteriors. Una de les nostres passions és el paisatgisme. Com influeix ?, com ha de ser el jardí ?, que aportarà a la vida de les persones que conviuran amb aquest espai viu? Els nostres especialistes en disseny d’exteriors i els seus equips (arquitectes, enginyers agrònoms, etc ..) saben l’important que és, per crear un ambient únic, integrar d’una manera adequada aquest tipus d’espais en els projectes que ho requereixen.

Botigues

Seduir, experimentar i comunicar

Comprendre als usuaris, és la millor manera de crear de relacions públiques amb ells. Entrar i gaudir del moment que en gran mesura crea l’espai i la interacció amb si mateix. Traslladar l’essència d’una marca d’un lloc. Creant una personalitat pròpia, un caràcter i una experiència única i diferencial.

La nostra manera d’entendre els espais comercials, en resum, és creant espais que no ho siguin.

Restauració i hotels

Obsessió per la qualitat i la cura

Sempre són llocs especials. Sempre formen part d’un alguna cosa més. Quan parlem d’aquests espais ens obsessiona la qualitat i la cura, però de la mateixa manera, la calidesa i la vivència.

El llençol d’una habitació, l’angle de la il·luminació a la paret o la més humil cullereta de cafè. Sabem que tot detall, per petit que sembli defineix i crea l’harmonia necessària perquè l’experiència sigui òptima i sobretot memorable.

Ens agrada pensar en com un moble, les textures, el tacte, les olors es barregen i creen en la persona que gaudeix d’això una percepció que hem buscat per a aquest moment i aquest lloc.

Up