Interioristes a Barcelona
amb passió pel que fem

L'interiorisme i la decoració són la nostra vocació. Sentim passió pel que fem i, per això, posem part de nosaltres mateixos a cada interior. Així doncs, ens encarreguem de tot perquè tu només et preocupis de gaudir d'un espai a la teva mida.

En els nostres projectes, cada espai, cada detall i cada element del mobiliari es complementa amb els altres per a generar sensacions i vivències. Veiem el disseny d'interiors d'una forma íntima, perquè sabem que no hi ha dos espais ni dos clients iguals.

Ens agrada crear espais amb vida pròpia, llocs amb ànima i, per a això, treballem d'una forma totalment personalitzada: escoltem al client, coneixem les seves necessitats i expectatives, dissenyem els espais amb una personalitat única adaptada als seus habitants.

A Tinda's Project ens dediquem a la realització de projectes d'interiorisme i decoració a Barcelona. Ens apassiona decorar interiors d'habitatges, així com el disseny de locals comercials, hotels i restaurants; però també el paisatgisme i el disseny de jardins.Disseny d'interiors...
...per viure cada espai

A Tinda's tenim una mirada diferent. Hem après a respirar la vida del lloc que dissenyem, a crear espais acollidors, entorns que abracen als seus habitants i els fan sentir i somiar.

Estimem la proximitat, estar presents durant cada etapa del projecte i treballar mà a mà amb tots els professionals que participen en la remodelació de cada espai. L'interiorisme i la decoració són emocions, sensacions.

Creem llocs especials fent que la passió estigui en cada detall…

… i això els fa únics.

Estudi d'interiorisme: Tinda's Project


Vols conèixer el que fem?

expand_less