Menú

Interiorisme i Decoració

 INTERIORISME BARCELONA, PROJECTES DE DECORACIÓ D’INTERIORS

Tindas Project empresa d’interiorisme Barcelona desenvolupa projectes de decoració d’interiors per a habitatges de tot tipus, projectes d’interiorisme comercial, paisatgisme i disseny de jardins. Incloent la possibilitat de l’execució completa clau en mà de totes les obres i reformes projectades.

Ens encarreguem de tot perquè els nostres clients només es preocupin de gaudir del treball ben fet. Estimem i ens agrada la proximitat, estar presents durant el procés, treballar mà a mà amb tots els professionals que participen en la remodelació. Per a nosaltres un projecte de disseny d’interiors comença amb el primer contacte amb el client i finalitza amb el seu últim somriure quan lliurem les claus. Ens impliquem, preocupem i ocupem.

El nostre equip format per diversos decoradors i arquitectes especialitzats en interiorisme treballa de forma personalitzada i adaptada: escolta al client, coneix les seves necessitats i comparteix amb ell les seves idees, creant d’aquesta manera llocs amb personalitat pròpia. A Tindas hem après a mirar de forma diferent, a respirar la sensació de l’espai, a crear espais que acullen i abracen al que hi habita. Mirem amb ulls d’interiorista, creem llocs únics i intentem fer-ne l’art de les nostres vides.

Tindas també desenvolupa projectes d’arquitectura exterior i paisatgisme com disseny de jardins, patis, disseny de terrasses i espais temporals (esdeveniments, fires, presentacions).

 
 

OFERIM UN SERVEI DE DISSENY D’INTERIORS I DECORACIÓ INTEGRAL


Tindas Project està formada per diversos decoradors i arquitectes interioristas amb una gran experiència en la realització de serveis de disseny i la decoració d’interiors i exteriors, de tal forma que treballen braç a braç de forma conjunta perquè tot projecte tingui una continuïtat i sentit.

Gràcies a la dilatada experiència dels nostres decoradors i interioristes convertim espais sense vida en veritables paradisos on gaudir d’ells.

A més som especialistes en projectes d’arquitectura exterior i paisatgisme com a disseny de jardins, patis, disseny de terrasses i espais temporals (esdeveniments, fires i presentacions).

Integrar adequadament les zones exteriors i enjardinades és tot un art. A nosaltres no ens n’hi ha prou amb crear llocs bonics, també li donem importància a com es va a viure en el jardí i quin és la influència que va a tenir l’espai en la vida dels seus habitants.
 

SOM INTERIORISTES I DECORADORS DIFERENTS


Al nostre estudi d’interiorisme treballem de forma totalment personalitzada: escoltem al client, coneixem les seves necessitats i expectatives, aconseguint d’aquesta manera espais amb personalitat pròpia.

A Tindas tenim una mirada diferent, hem après a respirar la vida del lloc, a crear espais acollidors i que abracen als seus habitants. Les nostres mirades són de interioristes, vam crear llocs especials i intentem que la passió estigui en tot el que vam crear. Aquesta actitud davant el treball és la que ens fa singulars dins del món del disseny d’interiors a Barcelona, la que ens mou dia a dia.

Al llarg de la nostra àmplia experiència en decoració hem participat en desenes de projectes posant la nostra ànima i creativitat en cadascun d’ells. Ens prenem el nostre treball molt de debò, com a dissenyadors d’interiors sabem que no hi ha dos espais iguals, com tampoc hi ha dos clients iguals.

Per a nosaltres no hi ha projectes petits ni reptes grans.

Ens encarreguem de qualsevol espai que necessiti tenir ànima, que demani un nou aire perquè els seus habitants se sentin bé. Treballem en tot tipus d’espais, tant en petits apartaments com en hotels de gran grandària. Ens encanta el que fem i això es reflecteix en els resultats.

Som veritables professionals de l’interiorisme a Barcelona.

Up