S’acosta el Nadal i amb ella arriba la pau, l’amor i, per descomptat, la bellesa característica d’aquesta època de l’any. Any rere any esperem ansiosos aquestes dates per poder compartir amb la nostra família, menjar els més deliciosos platets, sorprendre amb regals als nostres éssers estimats i per sobre de tot, decorar la nostra llar.

Si la mateixa manera que nosaltres, l’esperit nadalenc t’envaeix, la millor forma de demostrar-ho és a través de la decoració de casa teva o apartament, sobretot si es tracta de arbre i xemeneia per Nadal.

Un arbre al teu estil

Posar un arbre de Nadal no ha de suposar tot un repte. Tan sols necessites unes bones llums i el adornes amb esferes, estrelles i un altre tipus de figures nadalenques. L’important és que combini amb la resta de la decoració de la teva llar i que si penses realitzar alguna reforma, la posis en marxa abans de col·locar el Nadal a casa teva.

Si els teus gustos són clàssics, sempre pots optar per colors sobris i elegants com el daurat i el platejat, si vols que el teu arbre es vegi com un sortit d’una revista de decoració, el vermell mai falla. Però també pots arriscar-te amb adorns colorits en tons pastissos o veure quin és el color i els dissenys que estan de moda aquest any segons les tendències de l’interiorisme per a la temporada.

Sota l’arbre pots posar una catifa o faldellí especialment dissenyat perquè encaixi perfectament amb el tronc de l’arbre, bé sigui natural o sintètic. Si tens nens pots col·locar un trenet elèctric que li doni la volta a l’arbre i clar caixes de regal embalades.

La calor de la decoració a la llar de foc

La llar de foc, així estigui apagada, li aporta una exquisida sensació de calidesa a la llar quan és Nadal. Hi ha una infinitat de maneres de decorar-la, i no necessàriament ha de ser amb els típics mitjons amb noms que veiem en les pel·lícules clàssiques nadalenques.

Un interiorista professional sempre et recomanarà que decoris teus cases amb les flors i plantes de l’estació. En aquest cas, les branques de pi, les pinyes que produeix aquest arbre i les belles flors nadalenques vermelles trucades flors de Pasqua, són les ideals per treure-li profit a la flora de la temporada.

Les branques de pi poden ser usades en forma de corona sobre la xemeneia, mentre que col·locar unes quantes pinyes al costat de veles la lleixa de la mateixa és una decoració senzilla però molt bonica. Pel que fa a les flors de Pasqua, només cal plantar-les en unes testos i acompanyar-les amb els ornaments nadalencs de la teva preferència per donar-li aquest toc dolç i natural a la teva llar.

I si col·loques un mirall sobre el teu xemeneia i el adornes amb una garlanda nadalenca no solament es veurà bonic, sinó que reflectirà en ell tots els llums de l’arbre i la resta dels ornaments de la teva saló.

Posts que también te gustarán