Les barbacoes de disseny, a més de ser eminentment pràctiques, s’integren en l’entorn obert aportant gran valor estètic i enriquint l’espai amb una originalitat inusual.

L’estiu anima a passar més temps a l’exterior de casa i a gaudir les vetllades en família o amb amics al voltant d’un àpat deliciós al jardí.

La barbacoa és, doncs, un element important a la llar.

Sovint, les barbacoes són elements poc visuals que busquen discreció, però vegem com poden ser revestides d’estil i bellesa i acaparar un merescut protagonisme al nostre jardí.

Les millors barbacoes modernes

Hem triat una varietat de barbacoes que s’adapten a múltiples necessitats d’estil i espai per a jardí o terrassa, una selecció d’increïbles peces per gaudir del millor disseny aplicat a la cuina d’exterior.

Algunes barbacoes originals de peu

La barbacoa MIKADOFOCUS de Focus

És “una obra d’art numerada”, una barbacoa que no passa desapercebuda amb el seu disseny piramidal, combinant a la perfecció acer negre, graella d’acer inoxidable i estructura en fusta natural per a una integració completa en els espais verds.

La seva disposició dinàmica, equilibrada i rupturista converteix aquesta barbacoa de llenya en una peça única.

La barbacoa original BarrelQ Big

És un concepte simple però arriscat, només apte per a esperits joves i lliures capaços de cuinar a un bidó d’oli convertit en un perfecte objecte de disseny amb un fort caràcter transgressor.

Funciona també com foguera o taula auxiliar.

El model original és en negre, però també s’ofereix en colors intensos i pot customitzar amb un disseny personalitzat, molt apropiat per a negocis.

El concepte modular

La barbacoa moderna MOD de Blive

 

És una barbacoa per a llenya o carbó vegetal fabricada en metall i ciment resistent a l’aigua. Pel seu caràcter modular és molt versàtil.

El seu pràctic i creatiu disseny en peces hexagonals en bresca d’abella la converteixen en un element funcional i decoratiu que es presenta en sis composicions diferents.

El model MOD 05, el més complet, proveeix d’un espai tancat i segur de cuina amb graella i llar de foc, dos àmplis taulells i multitud d’espais d’emmagatzematge.

Alguns models de barbacoa de disseny que poden acoblar-se a taula o taulell

Las barbacoes OFYR

 

Són l’elegància personificada en una opció minimalista, unió pura de naturalitat i geometria.

Es componen de placa circular d’acer negre cremat amb con i base d’acer Corten.

Destaquem la Ofyr Island, en la qual l’original cuina cònica s’integra sobre una taula de fusta.

La línia de Ofyr inclou mobiliari i gran varietat d’accessoris, facilitant la creació d’entorns integrats en atmosferes úniques.

La Cone de Höfats

Guardonada amb premis de prestigi en disseny, com un Red Dot el 2015, un iF el 2016 i un German Design Award en 2017, és una opció compacta d’acabat sublim.

Pot modificar la intensitat de la calor mitjançant un dispositiu d’altura regulable i també aromatitzar els aliments.

El kit d’instal·lació permet integrar la Cone en taulells i taules de tot tipus per a dissenyar composicions creatives coherents amb el nostre jardí.

La barbacoa de disseny de paret

La barbacoa de disseny KRAKATOA ELITE – LUXURY de FESFOC

És una autèntica meravella ple de disseny i caràcter, cuidada fins al mínim detall.

La seva doble graella de dibuix irregular diagonal és una bellesa d’acer inoxidable amb acabat brillant d’efecte mirall, ideal per a l’alta cuina, facilitant una cocció perfecta mitjançant carbó vegetal.

El luxe, la tecnologia i l’avantguarda s’abracen en aquesta barbacoa espectacular amb múltiples accessoris i fabricada amb els millors materials:

  • Acer inoxidable setinat d’alta qualitat
  • Taulell de granit negre intens polit amb aigüera quadrada
  • Aixetes monocomandament, també en acer inoxidable.

 

La Bohème 2 de GlammFire

 

Aquesta barbacoa de disseny és també una espectacular cuina exterior que funciona amb carbó o gas. A més de la graella inclou pica amb aixeta i panell protector per la paret.

Destaca per l’originalitat del seu disseny, fabricat totalment en acer, amb superfícies auxiliars compostes de cilindres.

D’estil sofisticat, encaixa a la perfecció amb arquitectures contemporànies i minimalistes.

»També et pot interessar: Com aconseguir una decoració minimalista en un habitatge

Aspectes a tenir en compte en les barbacoes de disseny

És important apreciar que les barbacoes de disseny destaquen per la seva gran variabilitat de formes i conceptes, el que permet, d’una banda, una gran capacitat d’adaptació i, de l’altra, la necessitat de considerar tant l’espai d’ubicació com el caràcter estètic del entorn.

Podem trobar tant barbacoes de peu com empotrables, de paret, amb taula o taulell, modulars, en multitud de materials i amb línies de mobiliari a joc per fer únic i funcional cada espai.

A més, la font de calor pot procedir fonamentalment de llenya, carbó, gas o electricitat. Aquest és un altre factor a considerar que també afectarà el tipus d’instal·lació requerida.

Esperem que t’hagi agradat l’article i t’animem a comentar,

Quina d’aquestes barbacoes de disseny és la que més t’ha agradat?

Si triar una barbacoa moderna per al jardí us resulta complicat, us recomanem l’assessorament i els serveis de professionals de l’interiorisme per encertar segur en la vostra decisió.

Posts que también te gustarán