Menú

Bloc & Idees

Tipos de pintura para pared

Els tipus de pintura per a paret claus per a l’interiorisme

Donada la quantitat de tipus de pintura per a paret existents en el mercat, la decisió de quin aplicar en cada estada de la teva llar pot generar-te molts dubtes. I més, si tens en compte la importància del color i la textura de les parets, perquè seran un dels elements que marcaran l’estil decoratiu de l’habitatge. (més…)

Posts que también te gustarán

Diferents tipus de llums per a una llar amb estil

Existeixen molts tipus de llums i de tots els estils. El primer que cal tenir en compte és que la il·luminació és fonamental en qualsevol estada. No es tracta solament de donar llum, sinó de provocar un efecte a través de la il·luminació. (més…)

Posts que también te gustarán

Cocinas abiertas al salón

Cuines obertes al saló: algunes idees decoratives

Les cuines obertes al saló estan de moda. No tens més que obrir una revista especialitzada en interiorisme per comprovar que aquesta tendència es porta i és, actualment, la preferida dels dissenyadors. (més…)

Posts que también te gustarán

Adornos de navidad elegantes

Els millors adorns de nadal elegants per a la teva llar

El nadal està ja pràcticament molt a la vora, per la qual cosa arriba el moment de començar a pensar en aquells adorns de nadal elegants amb els quals presentaràs aquest any a la teva llar. (més…)

Posts que también te gustarán

Consejos para tu suelo de madera natural

Consells per al teu sòl de fusta natural

El sòl de fusta natural és una opció molt acollidora per a la teva llar i molt elegant per als teus locals comercials. No obstant això, requereix cures especials que no hauries de realitzar en un sòl de rajoles. (més…)

Posts que también te gustarán

Up