Viure en una casa amb vistes al mar és un autèntic somni fet realitat per a moltes persones. L’amplitud de la imatge, la sensació de llibertat i la bellesa que pot aportar a l’interior de la llar són elements de gran valor que cal saber aprofitar i potenciar escollint la decoració més adequada per a això.

Acudir a professionals i contractar serveis integrals d’interiorisme sol·licitant el consell dels que més saben per aconseguir l’èxit en la decoració de la llar. No obstant això, per potenciar aquest valor afegit que el mar ofereix n’hi haurà prou amb aplicar els següents punts.

La importància del color

Els tons clars ajuden a afavorir un interior lluminós i fa possible que la llum de la costa entri a la llar perllongant la sensació del paisatge cap a l’interior. Aquest fet es pot potenciar utilitzant tons blaus i alguns tocs càlids que ajuden a emfatitzar.

Els elements de formes orgàniques els quals es convertiran en una extensió del paisatge que es veu després de la finestra aconseguint una harmonia excel·lent entre interior i exterior. La comunió amb la natura que es busca en aquest estil s’ha d’afavorir amb la presència d’elements naturals com la fusta, fibres com l’espart o el vímet.

Si el que volem és potenciar la bellesa del paisatge exterior sembla evident que les finestres s’han d’alliberar d’elements que les cobreixin. Deixar veure el mar des de qualsevol lloc de l’habitació serà el factor clau que doni sentit a aquest tipus de decoració d’interiors. A la recerca d’alguna cosa de privacitat, es poden col·locar fins cortinetes de tons clars que quedin al marge quan es desitgi i cobreixin la finestra en el moment indicat sense interferir en l’entrada de llum.

Posts que también te gustarán