Decorar una casa amb gossos i gats és fàcil si tenim en compte alguns aspectes. Per començar és essencial que creis un espai específic per a la teva mascota. La mascotes són un més de la família i es mereix un raconet en el qual pugui sentir-se còmodes.

En aquest espai no ha de faltar un llit per a l’animal, les seves joguines i els accessoris per menjar i beure. Haurà de situar-se a la sala o cuina per a puguin estar a gust en el seu espai al jardí però sense estar separats de nosaltres.

Les seves coses ordenades

Per mantenir la decoració de casa teva com a tu t’agrada cal que adaptis algun lloc per mantenir totes les seves coses ordenades.

Si la teva mascota és un gat tindràs una caixa amb sorra per fer les seves necessitats i si la teva casa no té terrassa, no tindràs més remei que tenir la caixa dins de casa. Si és així, has d’enginyar per integrar-la en la decoració de la teva llar. Per això pots fer-te amb alguna de les moltes caixes senzilles i incorporar-les dins d’un moble, o camuflarlas amb algun element decoratiu a la sala on hagis pensat posar-la. Això sí, vigila que sigui un lloc ventilat, si no és possible per ajudar a mantenir l’ambient de casa teva sense olors.

Tipus de mobles

Tingues en compte que tens mascota a l’hora de comprar els mobles per decorar la casa. El tipus de tèxtils i altres materials que formen part de la decoració serà en el primer que has de pensar si tens una mascota a casa. Així, per als sòls hauràs oblidar completament les catifes i la moqueta. I és que a més de la dificultat de mantenir-les netes, atrapen les olors. Quant als tèxtils, heu de tenir en compte que el vellut, el polar i la seda atreuen al pèl. Per contra, el millor és que et decantis per teles sintètiques, especialment si són desenfundables i rentables. A més, mai està de més que cobreixis les teves cadires, sofàs i altres seients amb fundes.

Encara que no ho creguis, també és important que tinguis en compte els colors a l’hora de decorar. Per exemple, si tens un gos negre o d’un color fosc és millor que no comptis amb teixits o mobles en blanc, especialment si la teva mascota solta massa pèl. Els estampats ajuden a amagar les taques i els pèls. En definitiva, hauràs de triar els teus mobles en funció dels teus animals perquè els cabells es dissimuli el màxim possible.

Posts que también te gustarán