La majoria dels clàssics del disseny industrial són bàsics de la decoració. Decorar amb els clàssics no té perquè implicar que mantinguis a casa teva una decoració tradicional. Hi ha moltes maneres d’aprofitar aquestes genialitats del disseny en interiorisme i incorporar-lo a l’estil que tingui casa nostra.

No hi ha dubte que no només són extremadament funcionals, sinó que donaran gran valor estètic a qualsevol habitació, a més del valor que tenen per la transcendència que han aconseguit en la indústria del disseny.

Pel que fa a decoració es refereix cada un té els seus gustos, el seu estil a l’hora de triar com vestir la seva casa, però hi ha peces que mai fallen. Són clàssics, icones de la decoració que agraden a pràcticament tot el món.

La butaca Womb

Un bon exemple clàssic del disseny industrial que ens agrada molt és la butaca Womb, una peça d’encantadora figura, delicada i amb línies suaus ben definides, es tracta d’una creació d’Eero Saarinen ideal per completar la decoració de qualsevol casa contemporània, i imprimir un gest de complicitat d’estil.

La butaca Womb d’Eero Saarinen: Una orgànica escultura d’interior. És una de les peces més destacades de la història del disseny del segle XX per la seva creativitat, comoditat i disseny. Aquesta cadira va tenir un reconeixement immediat i es va convertir en un disseny atemporal. En l’actualitat aquest model se segueix fabricant sense interrupció des del moment en què es va fer la seva presentació en l’any 1940, i pot formar part de zones d’estar, espais de lectura, oficines i altres estances, oferint un seient confortable i d’estètica elegant .

La cadira Womb que signifíca úter en català va ser creada per a la marca Knoll. És una peça emblemàtica que té el millor del disseny internacional i l’essència de l’estètica nòrdica. La cadira Womb captiva gràcies al seu aspecte estètic que aporta un màxim confort, consta de dues peces que busca la comoditat mitjançant el propòsit pel qual va ser sol·licitada. El dissenyador dóna a entendre que els mobles moderns podien ser còmodes i acollidors alhora sense que perdin el seu toc contemporani.

Posts que también te gustarán