El color és fonamental en la decoració i es converteix en un element imprescindible per a crear sensacions, aportar qualitat, definir conceptes i transformar qualsevol estança en un entorn agradable capaç de potenciar al màxim cadascuna de les seves característiques.

Per beneficiar-se de totes aquestes qualitats dels colors de temporada a la decoració de la llar és imprescindible saber utilitzar-los de forma correcta escollint els millors tons per a cada tipus d’habitació en funció de la mida, la il·luminació, l’estil decoratiu, així com la combinació amb la resta d’elements que conformen el disseny de cada interior. Això resulta relativament senzill quan es té una idea molt clara de com utilitzar el color i quin ha de ser el resultat a assolir. No obstant això, per comptar amb aquesta seguretat en els objectius i els procediments per arribar a aconseguir-los és important conèixer les característiques de cada gamma de color o acudir a l’ajuda de professionals que ofereixin serveis integrals d’interiorisme a habitatges.

Adapta el color de la teva llar a la temporada de tardor

Els canvis de tendència en la moda i la decoració arriben amb la nova estació. La tardor porta principalment colors càlids que al·ludeixen a la caiguda de la fulla i la necessitat de buscar el recolliment de la llar amb la baixada de les temperatures. Tinda’s Project ens dóna les claus per conèixer millor els tons més destacats d’aquesta tardor.

Els vermells són els màxims exponents de la calidesa. Amb una gran força visual en el resultat final, aquest color potencia la llum d’ambient amb un matís d’energia que, enguany, ve vestit de bordeus.

Els ataronjats, terres i grocs s’inclouen dins d’una gamma, també càlida, que crea interessants combinacions amb una especial atenció centrada en la vitalitat.

El rosa aporta un toc de feminitat que es pot integrar a tot tipus de decoracions amb un to clàssic en acabats més suaus o venir marcat per la força de l’atreviment incloent vistosos detalls de tons fúcsia en decoracions protagonitzades pel gris o el plata.

En un punt intermedi entre el taronja i el rosa, el color coral es presenta com una tendència molt destacada aquesta temporada i aconsegueix una barreja de calidesa acollidora i elegància. La seva enorme versatilitat en la combinació el converteix en un comodí perfecte amb garantia d’èxit en pràcticament qualsevol ambient.

La neutralitat del color gris al·ludeix a l’elegància i la versatilitat mentre que, per la seva banda, el color verd presenta una enorme diversitat de matisos per a la combinació.

 

 

Posts que también te gustarán