La gamma de colors de terres laminats és molt àmplia. No obstant això, són el terra laminat gris i el terra laminat blanc els colors estrelles per a la decoració interior de les llars, perquè els colors clars casen millor amb altres materials o colors i aporten una lluminositat i amplitud singulars a cada espai.

Aquests colors són perfectes per a espais petits i queden genial amb mobles, tèxtils o parets que portin tocs de color.

En els sòls laminats també hi ha qualitats, ja que la durabilitat dels mateixos dependrà que estiguin fabricats en bon material i que hagin estat instal·lats correctament. Fins i tot hi ha sòls laminats hidròfugs, que resisteixen bé l’aigua i la humitat.

A continuació, t’expliquem tot sobre els terres laminats, els avantatges del terra laminat en color clar i com treure-li partit.

Colors de terres laminats blanc i gris clar

En l’actualitat la decoració d’estil nòrdic està guanyant adeptes.

»També et pot interessar: El color blanc com a protagonista de l’estil escandinau

Els terres laminats en colors blancs són ideals si t’agrada aquest estil per a la teva llar.

Tenen de avantatjosos que reflecteixen bé la llum, la qual cosa és un objectiu que hem de tenir molt present, especialment si vivim en pisos molt petits.

Amb el blanc hi ha un perill, ja que correm el risc de passar a un escenari massa fred. Però aquest inconvenient podem solucionar-ho si afegim a la decoració de parets, tèxtils o mobles, altres notes de colors més forts.

En contrapunt a la fredor del terra laminat blanc, el terra laminat gris constitueix un escenari apte per a qualsevol decoració, tant aquella que vingui en colors càlids com en freds. A més, el gris és un color molt elegant.

Els colors de terres laminats en gris van bé amb mobles moderns, però també són perfectes per combinar amb mobles clàssics, així que si tens aquests mobles i no vols desfer-te d’ells, optar per terra laminat gris, et permetrà renovar la imatge de la estança, sense gastar massa en mobles.

Tampoc oblidis que hi ha diferents tonalitats de blanc:

  • Os
  • Trencat
  • Crema

Serà fàcil trobar un terra laminat en blanc que t’enamori i que t’ofereixi infinites possibilitats en la decoració dels diferents espais de la teva llar, sigui quin sigui el teu estil.

Decora la teva casa amb terra laminat en blanc

 

Els terres laminats en colors blancs tenen un gran avantatge i és que combinen amb qualsevol tipus de decoració i pots pintar o posar accessoris dels colors que prefereixis.

Pots decorar al gust, recorrent als teus colors preferits o, escollint colors segons l’atmosfera que vulguis crear.

Decorant el saló

 

Un terra blanc amb mobles en fusta natural, donaran un aspecte rústic molt acollidor al teu saló. Si a més tens llar de foc, el lloc resultarà càlid i fins romàntic.

Si vius en un pis de ciutat, el terra laminat blanc juntament amb mobles de fusta, donarà lluminositat engrandint un espai petit.

El blanc també pot denotar senzillesa si col·loques tan sols alguns detalls en color, per exemple, unes cortines o uns coixins en blau, verd, rosa o el teu color preferit. Sense anar més lluny, amb el blau, li donaràs a l’estança un aspecte mariner.

Dormitoris

 

Un dormitori en blanc pot quedar molt atractiu.

De nou aquí la fusta guanya punts si vols un aspecte natural i lluminós.

Si busques alguna cosa més especial, col·loca rajoles de colors o amb motius a la paret.

»També et pot interessar: ¿Enrajolat? Sí, però atenció a les tendències

Banys

 

Vols un bany diferent? Quedarà genial si col·loques terra laminat en blanc, amb parets també en blanc, però decores amb elements en tons platejats.

Ganes lluminositat a dojo i elegància.

Cuina

Mai estem feliços amb la mida de la nostra cuina. No obstant això, pots fer que sembli més gran amb terra laminat en blanc o en gris i parets també senzilles.

Vols un disseny chic? Utilitza terres en blanc amb mobles en negre. Tindràs una cuina moderna i actual.

També pots col·locar terres laminats en gris amb mobles negres o amb mobles blancs.

Combinació dels colors de terra laminat blanc i gris per tot el teu llar

 

Ja has vist la versatilitat que t’ofereixen els terres blancs per a la decoració de la teva llar. Per a la combinació de colors, en la varietat està el gust. Sòls blancs i beix clars, encaixen perfectament amb colors auró o pi noruec en tons clars.

Si optem per terres grisos, la gamma de colors possibles s’amplia, ja que combinant-los amb colors moderns i càlids, ens donarà un estil contemporani molt bonic, sobretot si tenim mobles clàssics.

Si el que busques és més que res lluminositat, el color blanc també ho aconsegueix. Com menys colors hi hagi, millor. Però tampoc ho deixis tot en blanc, perquè això donarà una sensació de fredor.

Col·loca objectes o parets que tinguin alguna pinzellada de color: algun coixí en color clar, algun quadre, sense sobrecarregar l’estança.

Els terres laminats en gris i blanc són perfectes per a combinar i, amb una mica de cura, aconseguiràs un terra que donarà a les habitacions de la teva llar un estil personalitzat i una lluminositat especial.

Ara et toca a tu, t’atreveixes a utilitzar aquests colors de terres laminats en la teva llar? T’agraden aquest tipus de combinacions?

Posts que también te gustarán