La nostra filosofia com interioristes:
people, places and emotions

A Tinda’s Project convertim passions, idees i somnis en llocs distintius, únics. Espais impregnats del caràcter de les persones que els van imaginar i pensar per a transformar tota aquesta energia en quelcom real. Un lloc i un espai per a ser viscuts.

Som interioristes professionals, amb passió pel detall, i vocació per tot el que fem. Una empresa d’interiorisme que busca fer de les persones que acudeixen a nosaltres els veritables protagonistes en el disseny de cada espai i compartir amb ells l’experiència de crear indrets en els que sentir-se com a casa.

Eva Mesa és l’ànima de Tinda’s, i la creadora d’aquest projecte que ja té més de quinze anys. Ella és l’essència de cada interiorisme. Però Tinda’s va més enllà. Som un estudi format per un equip multidisciplinari d’arquitectes interioristes on cadascú de nosaltres aportem la nostra visió, cura i afecte a cada projecte. On es treballa mà a mà en cada espai, cada tèxtil i cada acabat. Perquè ens uneix la passió per l’interiorisme, l’arquitectura i la decoració.

Estudi d'interiorisme a Barcelona
Estudi d'interiorisme a Barcelona
Estudi d'interiorisme a Barcelona
Estudi d'interiorisme a Barcelona


Vols conèixer el que fem?

expand_less