Arriba la primavera i l’aire ja comença a fer olor de flors. Si tens un balcó o una terrassa que vols decorar, els balcons amb flors són una opció ideal que et van a oferir la possibilitat de crear ambients únics per a aquest espai de la teva casa.Hi ha diferents opcions perquè triïs les plantes que més t’agradin o que millor s’adaptin al clima del lloc on vius.

En aquest post t’anem a ensenyar diferents opcions amb les quals pots explicar si vols decorar el teu balcó.

És una estada de la teva llar a la qual posant-li unes plantes o unes flors li donaràs molta vida, i així segur que l’ambient serà molt més agradable. Sobre la base dels colors que vulguis triar o al tipus de plantes que prefereixis, podràs fer combinacions genials:

Quan els teus convidats arribin al balcó segur que es queden amb la boca oberta.

Les millors flors de balcons

Hi ha moltes flors que poden quedar bé i que són estèticament molt boniques, però també cal pensar en el manteniment que necessiten.

Petúnies

Són unes de les més triades si parlem de la decoració de balcons amb flors. La gran característica d’aquestes precioses flors és el seu color, li donaran al teu balcó un toc molt primaveral, encara que són unes flors que necessiten un reg constant.

Surfinies

En aquestes flors el més original és el frondoses que poden arribar a ser, i a més l’efecte tan bonic que creen les seves branques penjants. Igual que les petúnies, necessiten molta aigua.

Clavells

Aquest tipus de flors li donarà al teu balcó una aroma increïble. No ocupen molt espai, així que si comptes amb un lloc petit són ideals. A més, produeixen un gran nombre de flors, la qual cosa t’oferirà una estètica genial.

Begònies

Són flors que t’ofereixen diferents colors molt vius que ajudaran al teu balcó a lluir molt més. Si on les vols col·locar no disposes de moltes hores de sol no et preocupis, les begònies són les plantes ideals. L’únic manteniment que necessiten és tenir la terra humida.

Testos per a les teves flors per a terrassa

Pots escollir moltes alternatives per col·locar les teves flors, de diferents estils, grandàries i colors. T’anem a explicar algunes idees.

Si no tens gaire espai, una opció interessant són els testos penjants que podràs posar en la paret i que pràcticament no molestin. Li donaràs al teu balcó un toc modern i a més colorit.

Els testos de barana són un clàssic molt còmode, es veuran des del carrer i faran que la teva terrassa sembli molt més alegre.

En canvi, si comptes amb espai tens més d’una elecció que fer.

Per exemple, un jardí vertical és una idea que en els últims temps ha agafat molta força en decoració. També pots posar testos de major grandària que cobreixin les cantonades del teu espai amb plantes una mica més grans.

» També et pot interessar: Com millorar la teva decoració amb plantes d’interior

Diferents estils per combinar amb les teves flors per a terrassa

Escollir l’estil que vols per al teu balcó és important per saber que flors escollir. Anem a explicar-te idees d’estils perquè puguis agafar alguna.

Estil vintage: restaura mobles antics i aconsegueix cadires de diferents colors. Els teus convidats s’enamoraran del teu balcó.

Estilo rústic: si t’agrada més el clàssic, opta per una terrassa que en la seva major part estigui decorada amb fusta.

Estilo modern: si vols donar-li a la teva casa un toc d’avantguarda, escull mobles amb línies rectes i testos en colors més neutres com a negre o blanc.

Plantes d’exterior per decorar balcons amb flors

Geranis: és la reina dels balcons amb flors gràcies a la seva varietat de flors. Aquesta planta és una aposta segura i els seus diferents tipus et captivaran. És una planta molt agraïda que, amb les cures correctes, et durarà d’una estació a una altra.

Calibrachoa: és una planta penjant amb moltes varietats que oferir-te. Els colors que té et van a ajudar al fet que la teva barana quedi preciosa.

Tagetes: una planta que no deixa indiferent a ningú. La seva flor és molt cridanera i posseeix colors molt vius. T’ofereix una aroma molt suau i agradable i a més és un bon repel·lent per a les plagues.

Les millors formes de col·locar les flors del balcó

Pots col·locar les flors de moltes maneres, cada balcó i cada estil ofereix moltes possibilitats perquè llueixin el màxim possible.

» També et pot interessar:  Decoració de jardins i terrasses

Una prestatgeria senzilla, per exemple, és un bon lloc per col·locar testos i crear el teu jardí particular. Una altra opció és customitzar una escala antiga i donar-li a la teva terrassa un toc vintage amb molt estil:

Col·loca en cada graó algun testos amb plantes de les quals hem parlat.

Decora el teu balcó amb flors

Com pots veure, les terrasses o els balcons amb flors a la teva casa poden quedar perfectes. El millor és posar-te en mans de professionals que t’ajudin a escollir el que més t’agradi.

I ara que hem arribat al final en aquest post sobre decoració de balcons amb flors, explica’ns, quin és el tipus de flor que més t’agrada per situar-la en la teva terrassa?

Posts que también te gustarán