El tipus de decoració escollit per la nostra llar pot tenir resultats molt diversos en les sensacions que crea. Per aquesta raó, és molt convenient tenir un projecte previ amb uns objectius ben definits abans de decidir-se per una tipologia o una altra en reforma d’interiors. Per aconseguir això es pot acudir a les revistes i publicacions específiques de decoració amb intenció de prendre idees o acudir a especialistes en serveis integrals de decoració a habitatges que aportin professionalitat a través de la seva experiència.

Quan busquis una decoració d’ambient relaxat per a la teva llar i vulguis crear un entorn en el qual alliberar l’estrès i les preocupacions, has de seguir algunes pautes que donen a la teva llar un aspecte molt més calmat apostant així per la serenitat i l’equilibri. Tinda’s Project t’ofereix algunes claus per aconseguir aquest efecte en el disseny de la teva llar i ajudar-te a passar un hivern molt més relaxat.

Sempre cal tenir en compte la llum a l’hora d’escollir els elements que componen la decoració d’un interior. Atès que els dies són més curts durant l’hivern i les hores de llum es redueixen, és convenient apostar per una correcta il·luminació artificial amb opcions de llum blanca per al treball i punts de llum ambient amb tons més càlids per als moments de descans. Les espelmes seran sempre una bona fórmula per aportar un to acollidor i clamat.

Els colors també han de ser seleccionats amb cura. Per transmetre aquesta calma que busquem seran especialment interessants els colors neutres com els tons grisos. L’elegància i la versatilitat d’aquests colors el converteixen en un element excel·lent per a la combinació amb qualsevol estil decoratiu.

Centrar l’atenció en el dormitori és apostar pel descans. Així, és important buscar l’ordre per aconseguir la tranquil·litat que ens ajudi a millorar la sensació ambiental i relaxar-nos amb més facilitat. Els armaris amb espai racionalitzat i els mobles de suport com sabaters i còmodes seran una fórmula ideal per aconseguir aquest ordre de manera senzilla.

Potència l’estètica més acollidora del teu dormitori incloent coixins i catifes que aportin calidesa. Combina colors en tons suaus incloent detalls més vius per donar un petit toc de vitalitat i força al conjunt. Un factor de gran èxit per aconseguir un ambient de tranquil·litat és l’aposta per la sobrietat i equilibri del conjunt amb gran protagonisme de les línies horitzontals.

 

 

Posts que también te gustarán