La decoració d’Halloween s’ha convertit en un fet indispensable que porta associada aquesta festa que va arribar fa uns anys al nostre país per quedar-se.

És una data especial i inoblidable i una de les millors coses que té és el seu ambient enigmàtic i al mateix temps divertit.

Tots hem desitjat celebrar-ho en gran per gaudir d’aquesta misteriosa nit, que agrada tant a nens com a majors.

Si ja t’has proposat celebrar-ho a casa amb tots els teus amics o vols decorar el teu negoci, et donem les millors idees de decoració d’Halloween.

Bastarà amb molta imaginació, sentit de l’humor, i una mica d’atenció als detalls. Pren nota i deixa’ls a tots morts de por!

Descobreix noves idees de decoració per Halloween

Fa algun temps era molt difícil trobar decoració per Halloween, però en els últims anys el mercat ha crescut moltíssim.

Des de disfresses fins a garlandes passant per motlles de galetes amb forma de fantasmes o làpides de mentida.

Idees de decoració per Halloween a una festa

Per decorar la teva casa utilitza totes les oportunitats que tinguis per donar un toc tenebrós a la nit:

  • El jardí
  • El menjar
  • El bany
  • L’entrada
  • Les finestres.

Aquí veuràs moltes més idees.

Al jardí pots col·locar fantasmes, carabasses decorades il·luminant el camí cap a la porta, làpides, esquelets que semblen sortir del sòl. Fes que els teus convidats sàpiguen que van a passar una nit terrorífica des del principi de la festa.

A l’entrada, col·loca algun ninot a grandària real perquè els rebi, per exemple, mòmies, esquelets, una figura de la mort amb la dalla o un boig ple de sang amb una motosierra o un ganivet.

» També et pot interessar Decorar el teu rebedor, la benvinguda a la teva llar.

Si la teva intenció no és crear tant impacte perquè és una festa infantil pots posar globus negres, garlandes de ratpenats, vés-les o algun corb.

Que el menjar sigui també temàtica i de terror serà un punt molt important a favor de la teva festa perquè aconseguiràs sorprendre als teus amics i crear escena molt divertides.

Dits humans o ponx amb bestioles, els límits aquí no existeixen.

A esta aquesta web trobaràs algunes receptes molt interessants.

Perquè els convidats sàpiguen on està el bany col·loca un caminito d’aranyes petites que porti fins a ell. Dins de la condícia posa a la mamà esgarrapa gegant envoltada de molta tela d’aranya.

El que vulgui anar al bany haurà de pensar-li-ho dues vegades!

» També et pot interessar Quines són les tendències per decorar banys petits?

Idees de decoració per Halloween en un negoci

 

Quan volem donar-li un toc especial al nostre negoci, bé sigui un hotel, una tenda o un restaurant, aprofitant la màgia d’aquesta festa, hem d’apostar per l’interiorisme més aterridor, però sense oblidar l’exterior.

Per a l’interior existeixen garlandes de les figures tradicionals d’Halloween bruixotes, aranyes, calaveres, carabasses. Són fàcils de posar i decoren molt.

Si cerques una mica més elaborat col·loca per tot el negoci figures de gats negres i mussols amb els ulls gegants, carabasses amb cares diabòliques en l’entrada o posa-li ulls i boca a coses que no tindrien per què tenir-les, per exemple, les portes, les finestres, la caixa registradora o les cadires.

Les aranyes gegantes i les seves teles també són típiques d’aquesta festa, i queden genial en racons, en les entrades o en els porxos. També pots crear famílies d’aranyes amb una mamà geganta i altres més petites al voltant o pegar insectes en taules, cadires.

Les finestres donen molt joc en Halloween ja que amb una disfressa o un ninot penjant podrem espantar als nostres convidats i a tots els que passin per la nostra casa o negoci.

Tria algun fantasma amb la cara blanca, una nina amb mala cara o una figura negra al costat d’alguna llum. L’efecte serà al·lucinant.

Elements a tenir en compte per a la decoració en Halloween

Para atenció als colors de la festa:

El negre, el taronja, el vermell i el blanc són els tons que han de predominar en tota decoració d’Halloween que es s’apreciï.

Els colors pastís i els neutres no quedaran bé. Usa tons que cridin l’atenció i que impressioni.

No posis moltes llums perquè la idea és que tot sigui una mica ombrívol i sinistre. Utilitza llums que parpellegin, espelmes o bé bombetes regulables per crear l’ambient idoni.

Planeja amb antelació l’atmosfera que desitges per a la festa. Si és una festa per a nens no passades de les bromes i la decoració senzilla perquè no voldràs que s’espantin massa.

A una festa per a adults o joves hi ha més llibertat per a l’interiorisme i per als esglais. Arrisca amb crits, veus d’ultratomba, pel·lícules de por i una ruta per la teva casa plena de sobresalts.

Usa les nostres idees i dóna una sorpresa de mort a tots els que et visitin.

Explica’ns que fas tu per la decoració d’Halloween a la teva llar o quins són els teus elements decoratius favorits.

Posts que también te gustarán