Si tens la sort de viure en una casa amb jardí, pati o una gran terrassa que et permeti gaudir de l’exterior estant a la llar, no oblidis aquest espai a l’hora de posar la decoració de Nadal. Ja sigui per dinar amb la família o amics els dies assolellats o per prendre alguna cosa mentre et relaxes llegint un llibre en una bona tarda, la terrassa o el jardí també són espais que es poden gaudir durant l’hivern.

Com en qualsevol estil de decoració, els detalls són imprescindibles per aconseguir la màxima qualitat. Per aquesta raó, és interessant assegurar-se aprofitar cada racó per afegir un toc decoratiu d’aire nadalenc. Boles, purpurina, estrelles o personatges nadalencs poden protagonitzar cada espai. Recomanem buscar sempre l’equilibri per no caure en l’excés.

La il·luminació en la decoració d’exteriors

La llum és un dels elements que no han de faltar en la decoració nadalenca. Amb una especial importància de les llums de LED per la seva alta capacitat d’il·luminació amb un consum mínim, la decoració amb nius de llums o garlandes il·luminades pot marcar la diferència en la teva decoració d’exterior.

En aquest sentit no s’ha d’oblidar la importància de les espelmes que es converteixen en un element perfecte per aportar calidesa, dinamisme i una agradable sensació acollidora. Hi ha una gran quantitat de porta espelmes especialment dissenyats per a exteriors que protegeixen la flama de la brisa.

El color verd és sempre benvingut i cap element té tanta personalitat per integrar aquest to com les plantes naturals. No dubtis a donar protagonisme a les plantes mitjançant l’ús de llums i atreveix-te a adquirir altres típics del nadal com avets o pinyes.

Com en la decoració interior, els tons daurats, el vermell intens, el verd i el blanc són els més destacats de les decoracions temàtiques d’aquesta època. Escull un com a protagonista i afegeix petits detalls dels altres jerarquitzant sempre la presència de cadascú per evitar un resultat confús i mancat d’equilibri visual.

Sempre és un bon recurs recollir elements de la natura per integrar-los en la nostra decoració amb una petita transformació. Ja sigui creant ramells de fulles, pinyes i llavors o prenent per separat cada element i modificant, la natura sempre serà benvinguda aconseguint un èxit destacat en la decoració d’espais exteriors.

Posts que también te gustarán