Tenir una terrassa privada a casa és un luxe per a moltes persones i un somni fet realitat per a altres tantes. Es tracta d’un espai obert en el qual gaudir de moments de qualitat en família o amb els amics. La possibilitat d’aprofitar el sol, la llum natural i el bon temps durant l’estiu es converteix en una forma de portar l’exterior a l’habitatge particular.

Són moltes les persones que es plantegen tancar la terrassa per aconseguir una fusió entre els avantatges d’una zona exterior i una ampliació de l’espai útil de la casa durant totes les èpoques de l’any. De cara a la decoració de terrasses, és fonamental tenir en compte si es tracta d’una zona coberta o no per escollir el tipus d’elements que comprendran el conjunt resultant. L’ajuda d’especialistes en decoració d’interiors i la contractació de serveis d’interiorisme serà la millor manera de garantir l’estètica més adequada a cada espai.

Quan es tracta d’una terrassa tradicional exterior o jardí, la climatologia juga un paper primordial a l’hora d’escollir mobles i complements decoratius. En aquest cas, la fusta tractada, el metall protegit i els materials sintètics específicament dissenyats per a exteriors són els principals aliats dels usuaris.

En el cas de les terrasses tancades o cobertes, l’amplitud de possibilitats en la decoració és pràcticament infinita. És possible optar pels mateixos mobles de jardí que en un espai exterior però resulta especialment interessant apostar per un estil més refinat amb especial presència de tèxtils i fusta que podran mantenir-se durant tot l’any sense necessitat de prestar una especial atenció a la seva conservació. No s’ha d’oblidar el color, el qual haurà de tenir especial rellevància durant la primavera i l’estiu alegrant així un espai carregat de llum.

Per destacar que es tracta d’una terrassa, tot i estar tancada, és pràcticament imprescindible introduir el verd de les plantes i pot jugar amb diferents espècies per crear entorns diferenciats. Com a complement interessant, una petita nevera i una zona discreta on cuinar i servir aperitius serà un interessant detall que agradarà especialment als convidats.

Posts que también te gustarán