Li agradaria donar a casa seva un aire més colorida i desenfadada? Llavors tenim per a tu l’estil que millor encaixa amb la seva personalitat. És tracta de la decoració pop, amb la que podrás donar a la teva casa un toc modern i jove, que no només s’adaptará a la sala, sinó també a la resta de les estances.

Un dels grans avantatges que té aquest estil d’interiorisme és que no és necessari que facis un canvi radical de tots els mobles de casa seva. Malgrat conservis els mobles que tens ara mateix a casa teva, pots donar-li un toc pop a la mateixa simplement utilitzant diferents accessoris i decoració de colors vius, que pot canviar totalment l’atmosfera. Per exemple, alguns coixins de colors vius poden donar un aire nou a aquest sofà que porta a la sala d’estar tota la vida.

En qualsevol botiga de decoració de la llar podrás trobar també imatges de tipus pop que donarà un toc informal a casa teva. Fins i tot si vas a qualsevol botiga de fotos, podrás encarregar un quadre estil Andy Warhol de qualsevol foto en la que apareixerás tu i la teva familia, de manera que aquest estil quedi el més personalitzat possible.

Sales plenes de color i frescura

Un altre element que combina a la perfecció amb l’estil pop són les plantes. Si col·loques en el teu saló diverses plantes naturals veuràs com l’ambient es converteix en molt més juvenil. I perquè l’aspecte de les mateixes sigui encara més estil pop et recomanem que vagis a un viver o fins i tot un basar del teu barri i et facis amb testos de plàstic de colors vius, que són les que més ajuden a que l’estil pop sigui què predomini al teu habitatge donant-li un toc de frescor a la decoracions d’interiors.

Un bany animat

L’estil pop pot arribar també fins al bany, per mitjà de tovalloles visibles o cortines de dutxa de colors molt vius. Podràs trobar aquest tipus d’accessoris fins i tot en botigues econòmiques, de manera que no hauràs de gastar grans sumes de diners en accessoris.

Als dormitoris

La cuina també pot albergar un estil pop per mitjà de davantals o draps de cuina que quedin a la vista i que siguin de colors molt cridaners. I per donar-li el toc pop al teu dormitori, res com trobar una funda nòrdica de colors forts i un parell de coixins que, igual que hem comentat abans sobre el sofà, donin aquest aire especial i juvenil a l’espai. L’important és que el color inundi casa teva sense necessitat que deixis de banda la decoració que tens ara.

Posts que también te gustarán