En aquest post exposarem les últimes tendències en decoració per a la primavera de 2017.

Pot ser útil si ets d’aquestes persones a les quals els agrada que la seva llar estigui a l’última o si vols renovar la teva decoració.

També si busques idees noves i fresques per donar un toc diferent a casa teva o acabes de comprar una nova llar i t’encantaria que comptés amb la recentment estrenada decoració de primavera, o si, simplement, estimes la decoració tant com nosaltres i t’encanta saber tot el que es mou en aquest sector.

Sigui quin sigui el teu cas, queda’t amb aquests consells.

La moda hippie elegant en decoració per a la primavera

En els últims anys la moda hippie ha envaït totes les passarel·les portant-nos records de platges, festivals i sol.

Ara, aquest estil inunda també la nostra casa de la mà de colors suaus com el rosa, el blanc, el beix, el blau i el verd.

Els tèxtils que farem servir seran agradables, confortables i lleugers com el cotó.

 

Aquesta decoració és molt delicada, molt unida a la natura amb motius florals, tribals, ètnics, d’animals o amb formes geomètriques.

També els elements decoratius han de ser de materials senzills com el bambú, el cotó, la resina o el vímet. Les espelmes, els quadres amb missatges positius, l’espiritualitat i la meditació estan molt presents en aquest estil de vida.

El coure per decorar

Encara que a primera vista pugui semblar una mica desangelat, si busques una mica trobaràs veritables joies. Tots els complements de la llar com testos, joiers, fanals, llums, taules auxiliars, organitzadors o qualsevol element decoratiu vindran aquesta primavera vestits de color coure.

Bé combinat amb colors verds, taronges, marrons, grocs, vermells o camel pot ser un total encert i ens impulsarà fins el mateix sol.

»També et pot interessar: Aposta pel verd per a la teva llar

Un jardí dins de la ciutat

El sector de la decoració cada vegada se sent més proper a la natura i a la terra, per això, no importarà si vivim al camp o en plena ciutat, ja que el món vindrà amb nosaltres.

Les flors i els cactus prendran la teva llar, els materials senzills com el cotó, el lli, el punt o el ganxet et faran la vida més agradable i la fusta es farà propietària de tots els teus mobles.

 

Manaran els colors vibrants, però sense recarregar, així com els motius animals i florals en coixins, quadres, figures o fins i tot, en el parament de la cuina.

La creació de petits horts, conjunts de plantes aromàtiques o diferents plantes en tots els racons de la nostra casa donaran el toc final.

El color menta i el color llimona

Seran els reis de la decoració de primavera de l’any 2017.

Aquests dos colors, el verd menta o “mint” i el groc llimona compaginen a la perfecció per aportar a casa teva i a la teva vida tota la frescor i vitalitat que porta la primavera.

 

Juntament amb colors com el blau anyil, el celeste o el gris destacaran amb força. Els mobles que millor els van són els de fusta natural, fosca o clara, per recolzar aquest efecte natural i espontani que tenen les dues tonalitats.

Els trobarem en molts d’elements:

  • Mobles
  • Figures
  • Utensilis
  • Tèxtils
  • Quadres
  • Emmagatzematge
  • Llums
  • Relotges
  • Gerros

Així que podrem triar on volem aplicar-lo i on no.

Si prefereixes provar amb altres colors visita el web de Pantone i tria el teu.

Color blau mar

El color azul marino también tendrá su lugar en nuestras casas.

La decoración para la primavera 2017 nos empuja a introducir el mar en nuestro hogar, con su color en azulejos, paredes, muebles, menaje, textiles y elementos decorativos.

Pero no se queda ahí, sino que el color vendrá acompañado de más ingredientes marinos, por ejemplo la cuerda, las conchas marinas, la arena, los animales marinos, las piedras o pequeños palos de madera.

 

El color blau marí també tindrà el seu lloc a casa nostra.

La decoració per a la primavera 2017 ens empeny a introduir el mar a la nostra llar, amb el seu color en rajoles, parets, mobles, parament, tèxtils i elements decoratius.

Però no es queda aquí, sinó que el color vindrà acompanyat de més ingredients marins, per exemple la corda, les petxines marines, la sorra, els animals marins, les pedres o petits pals de fusta.

Els materials com la fusta, el vímet, el bambú, la ceràmica i la fibra vegetal seran els complements perfectes per aquesta tendència.

Materials estrella de la decoració de primavera

Els materials que més s’utilitzaran en la decoració de primavera d’aquest any seran la fusta, el coure, com ja hem vist, i el marbre. Aquest últim ha passat de les taulells a envair les parets gràcies al paper pintat.

Atreveix-te amb el “splatter”

Es tracta d’un nou estampat i es tradueix com decorar esquitxant.

De moment, ha entrat a les nostres llars amb el parament, però a poc a poc anirà conquerint els mobles, els quadres, els tèxtils i altres elements decoratius fins que no puguem resistir-nos a ell.

 

Les gotes de pintura sense ordre ni concert donaran una imatge juvenil i atrevida a la nostra decoració primaveral, així que no ho dubtis. Si vols saber com queda mira aquí.

Llança’t a per els millors complements i decoració per a la llar i fes-te amb l’últim crit en decoració de primavera perquè la teva casa sigui única i extraordinària. No podràs llevar-te a les visites de sobre!

Posts que también te gustarán