Cada espai de la llar compta amb una funcionalitat determinada i la decoració del mateix ha d’estar adaptada a això. Així, l’habitació on dormen i juguen els més petits de la família ha de tenir una estètica acurada que, sempre tenint en compte els gustos i els estils personals, garanteixi la comoditat i el resultat més acollidor per oferir als més joves l’estada ideal.

A l’hora de decorar l’habitació dels nens és convenient tenir en compte alguns factors especialment transcendents com la personalitat i els gustos dels més petits pel que, quan s’inicia un disseny específic en el mateix moment del naixement o fins i tot abans, és interessant comptar amb decoracions no molt complexes que es puguin canviar de forma ràpida i sense excessiva inversió segons creix el nen i va fent veure la seva particular sensibilitat.

En qualsevol cas, cal buscar sempre una decoració que al·ludeixi a un entorn divertit, alegre, acollidor i agradable en el qual els petits estiguin a gust i se sentin incentivats per jugar i aprendre. Però no cal oblidar que es tracta de l’habitació on descansen els petits per que no s’han d’oblidar els matisos que convidin al somni i que apostin per la relaxació.

Tenir cura l’equilibri de colors

És possible que aquest tipus d’ornamentació no s’integri de forma equilibrada en els serveis de disseny d’interiors perfectament ideat i representat en la resta de la casa, però, atenent la prioritat de felicitat dels petits, el resultat pot ser especialment reeixit si, en entrar a l’habitació, els nens se senten com en un món màgic, en un particular espai de joc creat de forma especial exclusivament per a ells.

El color i el disseny dels mobles són els principals factors a tenir en compte per aconseguir aquest resultat a l’habitació dels infants. La combinació de diferents tons és la millor fórmula per aconseguir un resultat divertit i dinàmic. Es pot apostar per un color protagonista i afegir altres tons que el completin jerarquitzant sempre la seva presència. També resulta una opció excel·lent l’aposta pels papers pintats de ratlles, lunars o amb dibuixos de temàtica infantil.

Quant als mobles i accessoris, és molt recomanable apostar des del principi per elements que serveixin al petit quan creixi, un llit de qualitat, una zona d’estudi i llums que ofereixin una bona llum són imprescindibles per equipar l’habitació dels fills.

 

Posts que también te gustarán