Els banys són les estades que han anat guanyant protagonisme en els últims anys, fins a convertir-se en objecte de nombroses reformes i projectes d’interiorisme. El disseny de banys és una de les demandes més usuals pels interioristes.

Els clients cada vegada són més exigents amb el resultat final d’espais en els quals acaronar-se i de summa importància en una llar.

Com dissenyar un bany i aconseguir el resultat més modern

A l’hora de dissenyar un bany que, com diem, ha deixat de ser una estada merament usada per a la higiene, cal tenir en compte nombrosos aspectes com de quants metres disposem, pressupost o preferències com a dutxa o banyera.

» També et pot interessar: Quins són les tendències per decorar banys petits?

Dissenyar un bany no és fàcil, però tampoc impossible si se segueixen una sèrie de pautes indispensables al món del disseny d’interiors. Pautes en aquest cas dirigides a aconseguir un resultat modern.

1. La funcionalitat per bandera per a un bany de disseny

La modernitat passa obligatòriament per la funcionalitat dels elements, dels espais i per la senzillesa de línies.

Aquest estil perfectament permet una combinació dels elements més modernistes amb l’estil minimalista.

» També et pot interessar: Dissenya el teu bany estil minimalista

En aquest cas, molt fàcil d’aconseguir amb les formes geomètriques dels elements, les dutxes verticals, els colors foscos i una de les tendències que vénen trepitjant fort aquest 2018: els mats per als fogons.

2. Els jardins verticals en el disseny de banys, per què no?

Combinar textures com el marbre i la fusta o la pissarra i els sòcols amb lluentor són tendències que et vindran molt bé per aconseguir aquest bany de disseny que pretens.

Si realment vols apostar per la modernitat, atent a la possibilitat d’incloure un jardí vertical dins de la cambra de bany.

Es tracta d’una tendència subjecta a filies i a fòbies, com tot el que és innovació. En el cas que siguis dels quals s’atreveixen, heus aquí una de les propostes més innovadores quan pots optar per jardins verticals naturals o artificials.

3. Les aixeteries en els dissenys de banys moderns, futuristes

 

Un dels elements en els quals has de posar l’accent a l’hora de l’encomana del disseny de banys són les aixeteries. Per als acabats moderns, estàs de sort.

No podràs ni tan sols decidir-te entre tants models en els quals la fusta, l’argila o el plàstic s’han incorporat en dissenys summament futuristes.

No tinguis por al pas de les modes. El modernisme en els banys és una tendència que va arribar per quedar-se.

4. L’estètica dels 70, imprescindible en els dissenys de banys moderns

La volta del marbre a les cambres de bany, combinat amb elements daurats i de llautó ha tornat. Una volta que ens recorda a certes modes pròpies dels setanta, que en aquest cas donen com resultat un aspecte contemporani.

Ara bé, saber combinar els materials i les tonalitats per aconseguir un bany modern amb el joc d’aquesta tendència és summament complicat.

La geometria i la intel·ligència en el disseny de banys, bàsics

Si alguna cosa serà senyal d’identitat de la modernitat del teu bany serà la geometria, tant dels elements com d’altres parts estructurals o el sòl, per exemple.

Usa tonalitats fosques, mats, peces geomètriques, miralls i un sòl amb decoració geomètrica, per exemple. Usa’ls i descobriràs com dissenyar un bany modern no és tan complicat si ens parem a pensar i seguim els consells dels interioristes.

Les profunditats en 3D, el protagonisme del minimalisme en el modernisme, l’ús de materials naturals com la fusta en l’interiorisme més modernista i la incorporació dels verds o els blaus, són algunes de les propostes que et fem.

Si t’ho pots permetre, no està de més que apostis per fer del teu bany una habitació intel·ligent. Serà una de les tendències que aniran guanyant força amb el pas dels propers anys, així com la incorporació dels metàl·lics mats en els elements com a lavabos o banyeres.

El cristall, les fustes, els grisos, les rajoles XL són unes altres de les tendències que ja hem vist, però que segueixen vigents i en auge absolut; el mateix que el blanc, especialment per als enrajolats i els projectes en els quals l’homogeneïtat dóna resultats extraordinaris.

La il·luminació i la seva importància en el bany de disseny

La il·luminació en tot projecte cobra un protagonisme únic, doncs és clau en el resultat que pretenem. En aquest cas del resultat modern, la llum a les zones com el lavabo o dutxa donen un toc modernista únic, encara que per descomptat s’opti per una lluminària de sostre preferiblement regulable. El toc zen de la llum és essencial en qualsevol projecte modernista que que s’apreciï.

No obstant això, el disseny de banys i els múltiples elements que entren en joc a l’hora de projectar no són cosa de nens.

Contacta’ns i farem realitat el teu projecte sense més límits que la teva imaginació.

Posts que también te gustarán