Un dels espais més destacats per a tota parella, és el dormitori. Com a lloc on reposar i atresorar moments imperdibles, l’habitació de matrimoni ha de tenir un estil especial i diferent que els faci sentir com a parella còmodes i a gust en aquest espai comú i més íntim.

Podria ser una barreja de la teva personalitat i el de la teva parella, una que mostri de manera clara la vostra unió. No obstant això, és possible optar per diferents dissenys o fins i tot aportar una mica de cada.

Les opcions són gairebé il·limitades, però en aquesta entrada hem seleccionat alguns estils perquè li donis aquest toc tan desitjat al dormitori. A més, trobaràs algunes idees centrades especialment a aconseguir un toc modern i atractiu.

Estils destacats per a les habitacions de matrimoni

A l’hora de triar d’entre tots els estils, hem buscat aquells que despunten per la seva senzillesa, exotisme i aspecte romàntic.

Finalment, els quatre estils triats són:

  • Nòrdic
  • Japonès
  • Clàssic tradicional
  • Vintage

Ens acompanyes a veure les particularitats de cadascun d’ells per a la teva habitació de matrimoni?

Estil nòrdic

En els últims temps tot el que soni a escandinau està de moda i no pots deixar passar aquest estil per a la teva habitació de matrimoni. Predominen els materials naturals, com és la fusta en tons clars. La lluminositat és clau, per la qual cosa posa a un costat les cortines i deixa espai als raigs del sol.

També destaca per la seva practicitat sense excessos decoratius, gairebé sobri.

El mobiliari és modern i els tèxtils respecten els tons clars amb un blanc que predomina per sobre dels altres.

»També et pot interessar: Descobreix les claus de l’estil nòrdic

Estil clàssic tradicional

És un dels més recorreguts. Els tons pastís i setí dominen en aquest estil que encaixa a la perfecció en habitacions àmplies on mobles forts i robusts poden ocupar un lloc protagonista. Els objectes de porcellana tenen el seu buit com a elements ornamentals, al costat d’innombrables miralls i grans cortinatges de somni.

Si t’agraden les idees senzilles i pràctiques, aquest estil et resultarà recarregat, però no perdràs el temps en donar-li una oportunitat.

Està ple de romanticisme i és el triat per a l’interiorisme de moltes pel·lícules.

» També et pot interessar: Idees per a la decoració de salons clàssics

Estil vintage

Seguint amb un ull en el passat, aquest estil aporta idees dels anys 30 del segle XX. El mobiliari antic o rústic tenen una gran presència. Materials com el vímet, la fusta basta, metalls forjats i tapissos són típics de l’estil. A més, si busques un viatge en el temps, elements com baguls o telèfons de taula et portaran a èpoques més senzilles.

» També et pot interessar: L’estil vintage: la delícia de l’antic en la teva llar

Estil japonès

La terra del sol naixent ens ofereix solucions per les habitacions grans. Els llits arran de terra són els protagonistes, al costat d’armaris amb portes corredisses i sòls de fusta. El bambú és un altre element que no has d’oblidar si optes per deixar-te portar per l’influència d’orient. La clau és buscar espais senzills i afables, prova a col·locar un bonsái per obtenir la major relaxació.

Elements imprescindibles en la decoració d’habitacions de matrimoni

El dormitori es un lloc essencial en el dia a dia d’una parella. D ‘aquesta manera,el dormitori ha de comptar amb una sèrie d’elements sense els quals perdrieu bona part del vostre sentit.

La comoditat és indispensable i ha de reflectir-se en l’elecció del llit. El matalàs adequat facilitarà el descans i pots optar per milers d’idees per vestir-la.

Un altre element imprescindible són les tauletes de nit. La seva utilitat mai quedarà questionada. És el lloc perfecte on col·locar llums que casin amb l’estil de l’estada, fotos dels teus familiars estimats, i cap lloc és millor per tenir a mà el telèfon mòbil, el qual en molts casos és el despertador modern.

Finalment, les còmodes i els armaris compleixen un rol indispensable per l’emmagatzematge. Sense aquests mobles ens veuríem obligats a escampar la roba i les nostres pertinences. Si estas d’acord amb la temàtica i materials de l’habitació, doncs no desentonaran gens ni mica.

» També et pot interessar: Idees per dormitori amb el llit sense capçal

Claus per al disseny d’habitacions de matrimoni modernes

Si no t’han convençut les propostes abans esmentades, aquí et deixem quatre claus per a un dormitori més personal i modern:

  1. Simplicitat i funcionalitat per sobre de tot.
  2. Elegància a l’hora de triar els accessoris, sempre a la recerca d’una certa sobrietat.
  3. Les línies rectes del mobiliari donen un aire de sofisticació i modernitat, a més de guanyar en amplitud visual.
  4. Com a conseqüència de l’anterior, han de buscar-se els espais oberts i que res destorbi. Cada element en el seu just lloc.

Conclusions

Aquestes tendències són unes poques de les moltes que existeixen. Van des del recarregat pel cap alt senzill i sobri. No obstant això, la qual cosa explica és la teva creativitat i imaginació a l’hora d’aconseguir l’habitació de matrimoni amb la qual sempre has somiat. Quin és el teu estil?

Posts que también te gustarán