El rebedor és la zona de la casa que dóna la primera acollida al visitant i es converteix en la primera oportunitat per crear una imatge determinada de la decoració de la llar. De la mateixa manera, aquesta habitació és un lloc de transició en el qual deixar enrere l’activitat del carrer i endinsar-se en un espai propi i personalitzat. Per aconseguir aquest efecte i beneficiar-se d’aquest aspecte acollidor que pot oferir el rebedor, és important prestar atenció al disseny d’interiors i no tenir por al canvi d’estil per trobar sempre detalls nous i mantenir l’atractiu de l’espai.

Tinda’s t’ofereix algunes opcions molt interessants i marcades per les noves tendències per crear un espai modern, interessant i, sobretot, acollidor per decorar el teu rebedor. Tot això es pot aconseguir sense perdre la funcionalitat de l’estada i mantenint una estructura general que s’adapti al ritme de vida de cada casa.

Decora en funció de l’espai

És fàcil trobar grans estades en publicacions de decoració o revistes específiques. Si t’enamores d’algun d’aquests dissenys no intentis mai aplicar-lo de forma mimètica ja que el secret de l’èxit d’un estil serà l’adaptació del mateix a l’espai disponible. Així, l’ideal és prendre la idea general i el concepte que conforma el conjunt per crear una nova decoració adaptada al teu propi rebedor.

En moltes cases el vestíbul no és un espai en si mateix sinó que l’entrada es realitza directament al saló o al passadís. Aquest fet també influeix de manera definitiva en la decoració de la zona ja que, d’integrar-se en una altra habitació, l’entrada de la casa haurà de mantenir l’equilibri del conjunt.

Aprofita els canvis d’estació

Amb l’arribada de la tardor es poden introduir nous elements com un paraigüer o penjadors per penjar la roba d’abric. En aquest sentit, és important assenyalar l’ordre i la racionalització de l’espai, el rebedor no s’ha de convertir en una zona on s’acumula la roba, les bosses, les botes i els paraigües creant una aparença de desordre. Procura comptar amb cada membre de la família i afegeix elements suficients perquè tothom pugui penjar els seus abrics sense necessitat d’amuntegar.

Si el teu rebedor compta amb espai suficient, un armari de poc fons, una prestatgeria o un sabater seran fórmules idònies per aprofitar aquesta zona de la casa sense patir aquesta aparença de desordre.

Posts que también te gustarán