Quant a consells sobre disseny de restaurants és imprescindible atendre a l’equilibri entre funcionalitat i estètica. ¿Vols saber més? Doncs fes clic aquí…

No es tracta de dissenyar un restaurant estèticament agradable si no que la seva bellesa contribueixi a correcte funcionament del negoci. El client d’un restaurant no solament busca menjar, també viure una experiència sensorial on l’entorn li faci viure un moment especial.

» També et pot interessar: Com decorar un restaurant, les millors idees

Per començar començarem basant-nos en un concepte per desenvolupar l’estètica i la atmosfera del restaurant, per exemple la qualitat de tons neutres, textures orgàniques, formes que ajudin a ressaltar i emfatitzar emocions que vulguem transmetre.

Als nostres treballs realitzats no ens fonamentem en un únic element com a motor de la decoració del restaurant si no en l’harmonia d’un tot, seleccionat en conjunt, és a dir, un color no és escollit per una moda o un moment determinat, si no que un color es defineix amb els altres elements, de manera que harmonitzi amb la resta.

Des de Tindas volem recordar que som experts en interiorisme a Barcelona, oferim serveis integrals d’interiorisme a mida amb l’única intenció de dissenyar per a les persones, crear sensacions i perquè aquestes siguin viscudes.

Posts que también te gustarán