En decoració els clàssics mai moren, però hi ha vegades que per donar un aspecte jove i modern a la nostra llar cal arriscar una mica. I avui anem a proposar-te un color dels que sempre triomfen, i que ha estat apartat durant alguns anys dels aparadors i ara torna a estar el groc de moda. Estem parlant del groc, un color que no sempre resulta fàcil de combinar, però que ben emprat pot donar al nostre habitatge un aire fresc i juvenil que a tots ens encanta.

Com que és un color bastant cridaner, és possible que pensis que utilitzar-lo per decorar la teva casa és bastant atrevit. Però si saps com combinar-ho amb altres tons i com utilitzar-lo en la seva justa mesura perquè no resulti carregós, veuràs com t’ajuda a que la teva casa sigui molt més juvenil i moderna.

És clar que trobar el toc perfecte no sempre és fàcil. Des dels més senzills, que preferiran utilitzar només en coixins, fins els que apostin per aquest color en mobles, hi ha opcions per a tots.

De menys a més

Si vas a atrevir-te a decorar la teva casa en tons grocs, qualsevol interiorista et recomanarà que comencis a poc a poc. Pots començar per col·locar alguns coixins, gerros o quadres en els quals aquest color sigui el predominant. I si veus que el resultat et resulta agradable, pots anar comprant cortines o fins i tot mobles en groc, donanto un toc cada vegada més fresc i atrevit a la llar on vius.

Probablement, el més atrevit que puguis arribar a fer és pintar de groc les parets del teu habitatge. Encara que aquesta idea pugui semblar una mica estrident, la realitat és que el resultat pot ser molt atractiu, especialment si es tracta d’un habitatge en la qual habiti gent jove o d’una habitació d’adolescents, en què els tons més cridaners estan més permesos .

Diferents tons

Si no t’atreveixes amb tons massa cridaners, no tens per què renunciar al groc. Tons com l’ocre o mostassa poden encaixar a la perfecció en la decoració de la teva llar sense donar-li un toc molt estrident.

Triïs el to que triïs, el groc és un color que aporta frescor i lluminositat a la teva llar, pel que es tracta d’un to que mai va haver de passar de moda. Ara que ha tornat a estar entre les tendències de decoració, és el moment de que tornis a utilitzar al teu habitatge si vols que estigui a l’última.

Posts que también te gustarán