Alguns colors són especialment indicats per a la decoració gràcies a les seves característiques i la seva capacitat per transmetre sensacions agradables. El verd per a la llar és un d’aquests tons que, però, no s’aprecia sempre com es mereix per part del gran públic en l’àmbit de la decoració.

Sent el rosa i el blau els grans protagonistes entre les eleccions dels usuaris amb una important presència dels diferents tons de groc quan parlem del color de les parets, el verd és capaç d’aportar una àmplia quantitat de matisos de gran qualitat que poden transformar un interior comú en un elegant disseny de detalls senzills i eficaços.

Aquest to, associat de forma comuna amb l’esperança, aporta una sensació de tranquil·litat i assossec a més d’una evident relació estètica i cromàtica amb la natura i l’abundància vegetal que al·ludeix a la primavera, les temperatures suaus i el lluminós ambient agradable d’aquesta època de l’any.

Si optes per afegir el verd a la decoració de la teva llar hauràs de saber que no has de caure en l’excés i és especialment interessant la seva combinació en diferents tons, així com amb el blanc com a base sobre la qual destacar els elements protagonistes.

Per a una aposta forta pel to verd es recomana introduir aquest color en els tèxtils amb cortines, edredons, mantes, sofàs i algun altre element que converteixi aquest primaveral to en el gran protagonista de qualsevol habitació. Per a la combinació amb les parets es recomana apostar per un to molt clar que, en combinació amb els tèxtils seleccionats doni la sensació de tractar-se de blanc. Amb aquest petit truc és possible tenir la lluminositat i versatilitat del blanc amb un discret matís que afavoreix la integració de la decoració amb el color protagonista.

Si es desitja una aposta una mica menys arriscada amb una presència més subtil del verd, és recomanable escollir un color general neutre com el gris o el blanc i afegir petits detalls del to de verd elegit. Així, una catifa estratègicament posicionada, un llum al centre de l’habitació o marcs de foto pintats de verd en combinació amb alguns coixins en el mateix color seran formules ideals per aconseguir aquesta subtil presència de la primavera a la llar. Seguint aquesta fórmula es pot aconseguir el protagonisme del color però d’una forma molt més discreta i afavorint el canvi de to en qualsevol moment.

Posts que también te gustarán