Amb l’arribada de l’estiu el que ve de gust és estar a l’aire lliure i gaudir de menjars i reunions amb amics i família als jardins o terrasses. Decorar la terrassa per a festes pot ser una tasca fàcil només cal tenir en compte un parell de coses importants, els colors i il·luminació i els ambients i zones.

Al costat del bon temps arriben també les ganes de fer coses i passar-s’ho d’allò més bé. Així, tots els afortunats que compten amb terrasses o altres espais exteriors en les seves llars s’animen a realitzar dinars, sopars i festes per gaudir al màxim de l’aire lliure amb la companyia d’amics i familiars.

Colors i il·luminació

Si hi ha alguna cosa que no pot faltar durant una festa a la teva terrassa seran els colors alegres i cridaners. I és que ens trobem en l’època més alegre de l’any. T’ajudaran a donar-li color a l’espai, les flors, els globus, les garlandes i els fanals i fanalets, és a dir, les típiques decoracions que ens acompanyen en totes les celebracions especials.

Per donar-li un toc de color i alegria a la nostra festa màgica podem fer-ho mitjançant flors, amb les que tinguis per casa o podem anar al camp a recollir algunes, si són naturals, millor que millor.

En la decoració exterior per aconseguir una bona il·luminació al nostre jardí o a la nostra terrassa vam optar per posar llum d’ambient. Podeu triar-les de colors, grogues o blanques, això ja va en gustos. Quant als llocs, queden precioses envoltant els arbres, si el sopar és en un jardí o a la terrassa a la balustrada o fins i tot en les reixes de les finestres. Si tens piscina, també pot ser molt bona idea que et facis amb espelmes. L’ambient que creen aquestes llums sobre l’aigua és única i donen un toc extra d’elegància.

Ambients i zones

Si tens la gran sort de tenir una casa amb molt espai a l’aire lliure, disposar diferents zones és una cosa que els teus convidats agrairan especialment si la vetllada s’allarga. Una taula de menjador, una zona de sofà o cadires tipus saló, algunes gandules per prendre el sol o, simplement, amb catifes i coixins a terra: la creació de diverses zones diferenciades ajuda a que no hi hagi sensació d’aclaparament en cap moment.

Una opció molt recomanable és crear un ambient chill out amb música tranquil·la, un bon vi i una agradable conversa a la llum de les espelmes. Si tens lloc per fer-ho millor que sigui un altre lloc diferent al del sopar.

Sempre que puguis no dubtis a col·locar a la teva terrassa una barra de begudes com si es tractés d’un bar o d’un xiringuito a la platja, amb totes les begudes, els gots i el gel en una nevera que et mantingui tot fred.

Com a últim consell dir-vos que una vetllada sense mosquits és imprescindible. I res millor que les espelmes de citronella per evitar visitants indesitjables. Per evitar que la brisa nocturna les s’apagui, trieu pots una mica més alts que les espelmes i així no haureu d’estar tota l’estona encenent les espelmes.

Posts que también te gustarán