L’estil nòrdic és un dels sistemes de decoració més celebrats actualment i cada vegada compta amb més quantitat d’adeptes gràcies al resultat agradable i acollidor que ofereix amb una gran importància concedida a l’ordre i la llum sense perdre la calidesa casolana que fa més atractiva qualsevol espai. Per a tots els que desitgen optar per aquest tipus de decoració per donar vida i elegància a la seva llar, aquests petits consells seran de gran ajuda.

El conegut com a estil escandinau compta amb una estètica molt peculiar que aconsegueix aportar un toc diferent amb una gran càrrega de llum i un gran protagonisme del color blanc, així com de les fustes clares. Es combina així la naturalitat del material orgànic i la calidesa de la fusta amb un toc de modernitat molt subtil en la neteja i puresa de les superfícies d’acabat blanc i llis.

A la base blanca està el secret de la potenciació de la llum que caracteritza aquest estil i, segons aquest criteri, no cal témer a la superposició d’elements en aquest mateix color i la combinació d’objectes en el mateix to per aconseguir un tot unificat. Per destacar les formes de la composició és convenient afegir de forma subtil altres tons i jugar amb la fusta per crear línies i espais diferenciats aportant així un toc de valor a tot el conjunt.

La llum, part fonamental en la reforma integral d’interiors

El color blanc fa referència a la neu hivernal dels països del nord i aconsegueix recollir la major quantitat de llum per donar vida als interiors en zones on el sol no és el protagonista. Prendre els criteris de l’estil nòrdic per adaptar-lo, personalitzar-lo i modificar-lo al gust de cada persona resulta de gran interès com a mitjà de decoració de la llar en qualsevol part del món.

Posts que también te gustarán