Amb l’arribada del bon temps, és fàcil que hagis pensat en la possibilitat de donar-li un nou aire una mica més desenfadat a la teva llar. I estàs d’enhorabona, ja que una de les últimes es basa precisament en omplir la nostra casa de flors, que no faran sinó aportar alegria al nostre habitatge i que a més s’adapten perfectament a gairebé totes les estances i disseny d’interiors.

Ja sigui mitjançant estampats, o simplement mitjançant elements de decoració amb miralls o gerros, omplir la teva casa d’alegria primaveral resulta tremendament senzill. I si quan torni l’hivern vols canviar la decoració, en no haver canviat els mobles et resultarà senzill fer-ho.

Juega amb els estampats

Una de las formas más sencillas y divertidas de introducir las flores para la decoración es por medio de los estampados. Por ejemplo, si lo que deseas es que la primavera llegue a tu salón, puedes poner unas cortinas de flores o unos cojines en el sofá. En el dormitorio, además de jugar también con cortinas y cojines, puedes optar por colocar una colcha con motivos más primaverales, que luego podrás sustituir por el nórdico cuando llegue el invierno y ya no te apetezca ese aire.

Una de les formes més senzilles i divertides d’introduir les flors per a la decoració és per mitjà dels estampats. Per exemple, si el que vols és que la primavera arribi al teu saló, pots posar unes cortines de flors o uns coixins al sofà. Al dormitori, a més de jugar també amb cortines i coixins, pots optar per posar un cobrellit amb motius més primaverals, que després podràs substituir pel nòrdic quan arribi l’hivern i ja no et vingui de gust aquest aire.

Pots portar els estampats florits fins i tot al bany. En qualsevol botiga podràs trobar cortines de dutxa i catifes per a la banyera amb colors i estampats de flors que donaran alegria a cada racó de casa teva. Tenir tovalloles estampades a la vista és una altra opció divertida i interessant.

Elements amb motius primaverals

La festa de la primavera no té per què arribar a casa teva únicament a través dels estampats. També pots posar gerros en totes les estances, optant per flors naturals (ara estem en temporada i hi ha molta varietat).

Les possibilitats a l’hora de portar la primavera a la teva llar són pràcticament infinites. L’única cosa que has de fer és passejar per les botigues de decoració de la teva ciutat o consultar botigues online a Internet i veure quins elements s’adapten millor al teu estil. Podràs trobar elements primaverals de tots els preus, per la qual cosa no tens excusa per no donar un aire alegra la teva llar.

Posts que también te gustarán