Acabes de mudar-te al teu nou habitatge i estàs pensant en donar-li un toc personal amb la decoració? En aquest post t’oferim alguns suggeriments sobre com decorar amb fotos una paret.

 

Pots jugar amb els colors, les formes i les mides, de manera que aconsegueixis generar un ambient que vagi en sintonia amb les últimes tendències, o per contra dissenyar un espai que evoqui records i emocions per refugiar-te del teu dia a dia.

Es tracta d’una qüestió personal en què prevalen sobretot els teus gustos i preferències. El resultat ha d’aconseguir que sentis la teva llar com un lloc únic i personalitzat.

Però anem a oferir-te algunes idees que et serviran de gran ajuda si no saps com enfrontar-te a una paret buida.

Fotos a les parets que dictaran el teu estil

Si vols que els teus millors records passin d’estar guardats en un dispositiu d’emmagatzematge digital, o en aquests adorables àlbums que de tant en tant desempolvas per després tornar a dipositar-los en una prestatgeria, res millor que utilitzar-los per omplir les parets de casa teva.

Maneres de cobrir l’espai

Pots triar una forma senzilla i tradicional de situar les teves fotografies com és la de cobrir amb elles tota la paret de dalt a baix.Tendrás espai de sobres per exposar totes les que vulguis i no hi haurà per què donar moltes voltes al cap per fer una selecció .

Un altre suggeriment és la de jugar amb la simetria i el format dels marcs per aconseguir formes geomètriques o úniques.

Per exemple, pots dissenyar un cor, un núvol, un arbre, un rellotge de paret … col·locant estratègicament cada un d’ells.

Si prefieres dar a tu casa un estilo más informal, te aconsejamos que las coloques de manera aleatoria, generando una sensación de improvisación.

También puedes apostar por los grandes formatos y decorar toda una pared con una sola foto, que muestre ese recuerdo imborrable que quieres tener presente cada día de tu vida.

 

Si prefereixes donar a casa teva un estil més informal, t’aconsellem que les col·loquis de manera aleatòria, generant una sensació d’improvisació.

També pots apostar pels grans formats i posar en una paret amb una sola foto, que mostri aquest record inesborrable que vols tenir present cada dia de la teva vida.

El mosaic

El mosaic

És un dels recursos que més utilitzen els professionals de l’interiorisme.

Si ets una persona que descobreix en l’ordre la sensació d’harmonia, construeix un mosaic simètric amb diverses fotografies i preocupa’t de guardar la mateixa distància entre cadascuna d’elles.

»També et pot interessar: Utilitza els quadres amb estil

 

Pots també utilitzar un sol marc de grans dimensions i omplir-lo de diverses fotografies.

Si tens una escala, aprofita per situar les teves marcs seguint l’altura de cada graó.

Una paret decorada amb fotos jugant amb els colors

Són molts els professionals interioristes que aconsellen tenir en compte els colors i tonalitats a l’hora d’abordar la decoració d’un espai.

Decorar una paret amb fotos no té per què anar en contra d’aquesta premissa. Pots escollir imatges les tonalitats vagin en harmonia amb els colors de la paret que has triat. O, per contra, triar marcs els colors respectin aquesta tendència.

Si prefereixes ressaltar i que aquestes fotografies es vinguin a la vista, pots utilitzar marcs amb fons de colors diferents entre si amb tons molt vius, de manera que aconseguiràs cridar l’atenció dels teus convidats.

Igualment, pots jugar amb els colors dels marcs per a crear contrastos.

Hi ha qui va més enllà i aposta per col·locar, en una paret pintada o empaperada amb un disseny especial, els marcs de les fotografies de manera estratègica i amb els tons adequats perquè formin part d’un tot.

Per exemple, una paret amb un disseny a manera d’arbre, en el qual cada marc pot situar-se de manera que sembli un fruit penjat de les seves branques.

Tendències innovadores

En aquest apartat anem a destacar algunes de les moltes noves idees que alguns utilitzen per integrar fotos a una paret de forma original.

Un estil clàssic pot ser el d’utilitzar prestatgeries i omplir-les de marcs. Recobriràs espais que, d’una altra manera, romanien desaprofitats.

També pots jugar amb ampolles, gots i altres elements de vidre i posar dins les teves fotografies.

Cercar la frescor a l’hora d’utilitzar fotografies

Si et ve de gust que la teva casa desprengui un aire fresc i vols donar un toc cool al teu interiorisme, pots utilitzar elements com cordes o filferros on penjar les teves fotografies amb pinces.

Potser siguis una persona adaptada als nous temps, i la fotografia en paper et soni a la prehistòria. Utilitza marcs digitals i col·loca’ls per les prestatgeries de casa teva de forma estratègica. Pots aprofitar per exposar les teves imatges per temàtiques i generaràs un ambient interactiu.

Avui en dia, és curiós que el vintage estigui de moda. Restaura un vell palet i fes-lo servir a manera de prestatgeria per exposar les teves fotografies, o s’emmarca teves fotos només amb el marc, utilitzant de diverses formes i colors.

Hi ha tantes formes de col·locar fotografies a una paret com gustos i persones al món. El més important és generar un ambient únic i acollidor.

Si vols marcar tendència no dubtis a acudir a un professional de l’interiorisme. Mostraràs als teus visites que ets una persona original i els teus records sempre quedaran exposats.

Ets de les persones que decora amb fotos les parets de casa?

Posts que también te gustarán