Descobreix en aquest post per què les gandules per a jardí són essencials per al gaudi estival del teu jardí i piscina.

A l’arribada de l’estiu, el jardí es converteix en un dels principals escenaris de la nostra vida domèstica.

La dolça nyonya estival s’apropia de nosaltres i els jardins, amb piscina o sense ella, amplis o humils, es converteixen en recessos en els quals gaudir de les benediccions que l’estació prodiga sota la forma de rajos solars, cels clars i interrupció dels quefers humans.

Els plaers del jardí no faran més que multiplicar-se si optimitzem el nostre repòs descansant sobre gandules per a jardí ben triades.

Una o diverses ganduless convenientment triades poden ser elements clau en la configuració del paradís privat i terrenal que ha de ser un jardí. Els objectes de la nostra selecció han d’estar harmonitzats amb el context general del jardí del que van a formar part i amb les nostres preferències pràctiques i estètiques.

A continuació t’oferim algunes idees per saber quina classe de gandula triar.

Gandules per a la piscina

La presència de les gandules és gairebé una necessitat si el nostre jardí compta amb una piscina.

Intercalar moments de descans horitzontal acariciat pels rajos solars entre bany i bany és, sense cap dubte, un dels majors plaers estivals. Per aquest motiu, hem d’escollir acuradament quina serà la gandula que serà la responsable d’una part d’aquesta plaent experiència d’entre les múltiples opcions que se’ns presenten.

» També et pot interessar: Algunes idees per decorar jardins amb piscina.

L’elecció d’una gandula per a un jardí amb piscina estarà basada, especialment, en motius utilitaris:

  • El material utilitzat en la seva fabricació i la reacció del mateix al contacte amb l’aigua
  • El seu nivell de conducció calorífica
  • La facilitat del seu trasllat (presència o no de rodes)…

Gandules de disseny

gandules de disseny

El plaer proporcionat pel repòs en una gandula per a jardí pot intensificar-se si fem del jardí un espai harmònic i estètic, que sumeix als plaers naturalment brindats per l’estació estival aquells que neixen de la contemplació d’objectes bells dissenyats i construïts per l’home.

Existeix una enorme varietat de gandules de disseny en la gestació del qual l’aparença visual és el criteri essencial, i font de gaudi estètic per qui tingui l’oportunitat d’accedir al jardí.

Alguns exemples de disseny elegant, acurat i bell en l’àmbit de les gandules són les següents:

  • L’emblemàtica LEAF projectada per Frank Ligthart i comercialitzada per DEDON
  • La RAMS, guardonada i dissenyada per l’espanyol Víctor Carrasco per a Paola Lenti.
  • L’àmplia gamma de productes comercialitzats per VONDOM

La presència en el teu jardí d’una o diverses gandules de disseny, sempre que aquestes s’escullin amb un criteri concorde a la naturalesa del jardí, la seva morfologia i la funció que s’espera exerceixi per als seus usuaris, dotarà a aquest d’una distinció i una elegància que elevaran qualitativament el gaudi que tu o els teus convidats obtingueu de la vostra estada en aquest lloc tan especial de la teva llar..

Gandules amb palets

Una de les tendències més joves i, al mateix temps, que més s’estan afermant entre els propietaris de jardins és l’ús de gandules fetes de palets.

Encara que aquesta opció va néixer com una forma barata de construir mobiliari jardiner a partir de palets de fusta desaprofitats, molt ràpid l’encant rústic i sobri de les gandules de palets ha seduït a milers d’assidus als plaers del jardí a l’estiu.

Tan és així que avui dia es comercialitzen múltiples varietats de gandules de fusta, inspirades en les primitives versions de gandules de palets, construïdes únicament a partir de tal material, que han aprofundit en els mèrits estètics que una gandula d’aquesta índole pot arribar a posseir.

Corbant els palets de fusta, acolorint-los, donant a la gandula formes elegants i còmodes per a l’usuari… s’han creat productes originals, barats, còmodes i bells, qualitats que fan d’ells l’opció preferent per a molts propietaris de jardins.

Les gandules de palets mantenen la senzillesa espartana i franca que va motivar la seva primera gestació i que constitueix el principal encant estètic del producte.

Gandules-hamaques

Encara que aquesta última varietat no és estrictament una gandula, comparteix els seus principals característiques: serveix al descans dels usuaris del jardí i posseeix potencial decoratiu. Brinda, a més, una màxima càrrega de plaure al repòs del seu posseïdor.

» També et pot interessar:  Decoració de jardins i terrasses.

D’altra banda, la rellevància de la tela en la seva composició posa a la disposició del dissenyador noves opcions de decoració, sense deixar de ser la gandula-hamaca, essencialment, una peça de mobiliari tan senzilla en el seu disseny com a útil i satisfactòria en les seves funcions.

Conclusió

Una gandula és, essencialment, un element escollit per a la seva participació en el plaer general i elemental que ens brinda el jardí.

Factors com la naturalesa del jardí, les seves qualitats morfològiques, el seu caràcter privat o compartit, l’índole de les reunions socials que tinguin lloc en el mateix… fan de l’elecció de les gandules per a jardí un assumpte a fiar als millors experts i professionals en interiorisme.

Contacta amb nosaltres perquè et brindem el nostre criteri a l’hora de triar les gandules de jardí més apropiades per a la teva llar!

Posts que también te gustarán