Si estàs esperant un nadó, un dels temes que solen fer més il·lusió és la decoració de l’habitació dels més petits. I el tradicional és que, si ha de néixer un nen, el color predominant sol ser el blau cel, mentre que si esperem una nena ens decantem pel rosa. No obstant això, cada vegada són més els que decideixen fugir d’aquestes tradicions i buscar noves alternatives.

Bé perquè vols començar a decorar abans de saber el sexe o bé simplement perquè vulguis fugir de formalismes, anem a parlar-te de alguns colors menys populars però igualment ideals per a l’habitació dels més petits.

Taronja

El naranja es uno de los colores de la paleta que más alegría transmiten, y pocas cosas hay más alegres que la llegada de un pequeño, por lo que resulta ideal para la decoración de su dormitorio. Si te decantas por este color, te aconsejamos que utilices el blanco para los muebles, y que añadas alguna ilustración dulce. El contraste que se crea con la viveza del naranja es espectacular.

El taronja és un dels colors de la paleta que més alegria transmeten, i poques coses hi ha més alegres que l’arribada d’un petit, pel que resulta ideal per a la decoració del seu dormitori. Si et decantes per aquest color, t’aconsellem que utilitzis el blanc per als mobles, i que afegeixis alguna il·lustració dolça. El contrast que es crea amb la vivesa del taronja és espectacular.

Turquesa

Encara que sigui molt similar al clàssic blau cel, té un toc verdós que el fa una mica diferent i l’acosta una mica més a les últimes tendèncias en decoració a habitatges. Igual que en el cas anterior, la combinació amb el blanc dels mobles és ideal, encara que també podem fer-ho a l’inrevés, és a dir, pintar les parets en blanc i donar el toc turquesa als mobles.

Tons neutres

El blanc, el beix o el color pedra poden donar a l’habitació un toc dolç i tranquil ideal per a un nadó, independentment que sigui nen o nena. A més, en qualsevol botiga de decoració o d’accessoris per a nadó podràs trobar articles en aquests tons, pel que no et serà difícil decorar l’habitació del nadó amb un aire que surti del que és habitual sense ser massa cridaner.

Fusta

Una altra opció que pots triar per l’habitació del teu petit és deixar simplement la fusta amb el seu color habitual. Això et permetrà combinar-los amb cobertors o cortines en blanc o en qualsevol altre color, de manera que podràs donar un canvi a l’habitació si et ve de gust sense necessitat de canviar els mobles. Una opció ideal per als que tinguin intencions de fer canvis mentre el nen creix.

Posts que también te gustarán