Passeu, passeu, estrenem casa nova. Li hem afegit un parell d’espais més, hem polit els sòls, col·locat quadres nous i replantat el jardí. Hem preparat la cuina i el saló per rebre a més convidats. Hem pensat a fer un petit celler amb bons vins i fins i tot hem instal·lat un nou equip d’alta fidelitat per crear l’ambient adequat a cada moment.

Tot això amb una idea clara, sentir-nos “com a casa” i si pot ser compartir aquesta sensació amb les persones que vulguin venir a veure’ns.

En aquesta casa en el núvol podreu trobar de tot una mica, sempre relacionat amb alguna cosa que ens inspiri, una mica del que ens sentim satisfets i alguna cosa que representi la nostra forma d’entendre l’interiorisme i la seva principal funció… crear espais per a les persones.

Ens agradaria que us passéssiu de tant en tant, sempre que us vingui de gust, a fer-nos una visita. El nostre treball no solament consisteix a moblar cases, hotels o restaurants. I això és el que ens agradaria compartir. El nostre treball, passió (i professió) té molt a veure amb els detalls, amb l’estil de vida, amb crear estats d’ànim i amb els elements que ho fan possible.

Un perfum especial, un plat exòtic, un llum d’època, una bona cançó, una litografia d’un nou artista… tot això crea un “lloc on estar”, no simplement un espai bonic.

Esperem veure-us aviat per aquí, o al parc, o prenent una copa de vi, o en un sopar entre amics, o en una exposició… o simplement amb un cafè.

Passeu, passeu, poseu-vos còmodes…

Posts que también te gustarán