La conscienciació pel medi ambient i el creixent interès per portar una vida sana i activa porta a moltes persones a decidir-se per la bicicleta com a mètode de transport quotidià per anar per la ciutat, anar a la feina, els estudis o per fer esport diàriament. Es tracta d’una opció excel·lent que, però, comporta un problema d’espai en pisos petits.


Aquesta opció de transport i oci es pot convertir en un gran inconvenient si no tenim a casa un lloc apropiat per guardar-la. A més, per als afortunats que sí que tenen una zona adequada en la qual situar la bicicleta sense que es converteixi en un continu destorb, el fet de tenir-la guardada pot arribar a convertir-se en un pretext per no usar-diàriament i, per tant, la bicicleta esdevé un element que es manté immòbil en un traster.

És molt freqüent també trobar les bicicletes mal guardades en terrasses o balcons amb la intenció de tenir-la a mà quan és necessària sense que ocupi espai a l’interior de la casa. Això també es converteix en un inconvenient perquè els agents externs poden arribar a fer malbé els components de la bicicleta oxidant-i embrutant fins a impedir el seu correcte funcionament. De la mateixa manera, tenir la bicicleta al balcó impedeix el gaudi d’aquest espai de la llar que, altrament, podria convertir-se en una interessant zona d’alleujament.

Per donar solució a tots aquests problemes d’espai i mantenir intacte l’ús de la bicicleta com a transport quotidià o per practicar esport diàriament, aquí oferim una proposta molt interessant que integra la bicicleta a la decoració per convertir-la en un element més.

Especialment útils per a aquesta finalitat són els diferents tipus de mobles i peces dissenyats específicament per penjar la bicicleta a una paret. Des dels dissenys més discrets amb només un ganxo fins als més complets amb zones per guardar els complements i altres accessoris, aquest tipus de mobles donen una solució eficaç al problema d’espai i converteixen la bicicleta en un element decoratiu interessant que aporta un toc de modernitat al conjunt de la llar.

A l’hora d’escollir el penjador més adequat cal tenir sempre en compte els colors i la tipologia de decoració d’interiors que destaquen en cada casa per aconseguir així un resultat que s’integri amb èxit en el conjunt sense arribar a semblar un element discordant.

Posts que también te gustarán