No hi ha dubte que una bona il·luminació és capaç de vestir qualsevol espai atorgant-li un ambient especial i una estètica determinada. Per aconseguir la il·luminació ideal per a cada habitació de casa teva pots seguir alguns senzills consells que t’ajudaran a conèixer les possibilitats de cada lluminària així com les millors opcions per a cada necessitat lumínica.

Si vius en una casa gran has de comptar amb la suficient potència de llum perquè, amb ella, es banyi la totalitat de cada habitació evitant els racons foscos que es converteixen en zones poc útils a la llar. En cas que tinguis una casa petita, la il·luminació no és menys important ja que aquesta pot aconseguir una major sensació d’amplitud de l’espai millorant l’estètica i l’aparença de cada habitació.

Tant el tipus d’il·luminació que escollim per a la nostra llar com la ubicació en la qual vam decidir situar cada llum tenen conseqüències directes en el resultat final i convé fer un petit projecte abans de dissenyar un sistema d’il·luminació o demanar el servei d’experts en decoració per obtenir el seu consell . Abans d’adquirir un llum és important, per tant, observar l’espai a il·luminar i decidir quin tipus de llum volem aconseguir en aquesta zona.

Cal no oblidar la importància que té l’altura a la qual se situa cada llum ja que això influeix directament en el resultat final. La il·luminació general que busca una correcta visualització en tota l’habitació s’ha de situar a gran altura sent els llums de sostre les més adequades. No obstant això, per a la il·luminació puntual de lectura o per a la taula del menjador, són més recomanables les llums properes que enfoquen el seu flux de llum cap a la zona que ho necessita.

Posts que también te gustarán