El paper pintat s’ha convertit en una de les eines clau per a la decoració d’interiors.

Torna la moda del paper pintat, de totes les formes per decorar les parets i de tots els tipus de revestiments que existeixen per a aquesta fi, el paper pintat és una solució decorativa econòmica i eficaç.

Les opcions que ofereix el paper pintat van molt més enllà de les parets. Ja no només ens acontentem amb empaperar de manera tradicional i llest, sinó que van apareixent tècniques com el decoupage o el scrapbooking que ens obren un univers de possibilitats per aprofitar i reutilitzar al màxim els nostres papers preferits de la manera més creativa.

Noves tècniques

Hi ha dissenys amb estampats meravellosos. Així que amb una mica d’inspiració, alguna d’aquestes tècniques i paper bonic podrem realitzar projectes increïbles per decorar la casa.

Les noves tècniques d’estampació estan aconseguint acabats molt sofisticats i realistes amb els quals donar una atractiva i embriagadora profunditat a les nostres habitacions a la vegada que aconseguim un resultat summament impactant tant a la vista com al tacte. El paper pintat amb textura et resultarà d’ajuda per amagar les possibles imperfeccions de les teves parets, per la seva espessor i relleu és capaç de fer imperceptible a la vista qualsevol irregularitat que aquestes puguin presentar.

Ara a l’estiu, els estampats botànics i vegetals llueixen de meravella a les parets de qualsevol ambient que es presti a lluir-los, a més d’aportar frescor, vivesa i alegria fins al racó més ombrívol.

Els motius geomètrics semblen haver vingut per quedar-se, i és que segueixen d’actualitat també aquest any. En vives tonalitats amb presència en parets de menor grandària o donant-los la benvinguda obertament a través de formes més suaus i tonalitats més discretes, la veritat és que el paper pintat amb presència de motius geomètrics és una aposta segura si vols que la teva casa llueixi actual i original.

Consells de decoració

La regla general és que els estampats grans per a habitacions grans. Si els poses en una habitació petita semblarà que s’ha menjat l’espai, i donarà sensació d’aclaparament.

Si els sostres són baixos, els patrons verticals t’ajudaran a generar la sensació de sostres més alts.

Sempre cal veure el paper. En un llibre de mostres d’interioristes, en un rotlle, demanant una mostra online, perquè el color que veus a la pantalla de l’ordinador pot ser diferent al real, el gruix i la textura pot ser que no et acabi de convèncer, la mida del dibuix , són moltes coses. És com els teixits per entapissar, sempre és millor tocar i veure’ls en directe.

 

Posts que también te gustarán