Si estàs pensant en posar un pis en lloguer, és probable que hagis de fer alguns canvis en el mateix per fer-ho una mica més atractiu i que et resulti més fàcil trobar un llogater. Per llogar el teu pis, no cal que optem per materials molt cars, sinó per alguns funcionals que resultin còmodes per a la persona que a partir de llavors vagi a viure a casa nostra i que a més siguin estèticament moderns i atractius perquè donin una impressió positiva .

Pots optar per una reforma que inclou obres, com ara la unió de cuina, menjador i saló, o simplement per canviar alguns mobles per a millorar la qualitat de vida dels teus inquilins.

Un dels elements que has de tenir més en compte és el sofà. Perquè els teus inquilins estiguin satisfets, has de buscar un sofà còmode i que alhora combini amb l’estil que vulguis donar-li al saló. I, sobretot si es tracta d’un pis petit sense moltes habitacions, serà d’agrair un sofà llit.

En el cas que estiguis pesant en llogar el teu pis per a estudiants, és important que tinguis en compte les necessitats d’aquest tipus d’inquilins. Potser aquí no serà necessari comptar amb un dormitori de matrimoni, però sí que serà interessant que expliquis amb taules d’estudi a cada habitació. Una solució pràctica i econòmica és comprar taulers de colors i potes o cavallets, i que permet donar un toc modern i còmode a les zones d’estudi.

Un error que se comete a menudo con los pisos de alquiler es utilizarlo como “almacén” para todos aquellos accesorios que tenemos en casa y no queremos. Pero la realidad es que a nadie le gusta vivir en un piso lleno de adornos que no han querido ni sus dueños. Si no tienes presupuesto o no quieres gastar en nueva decoración para tu piso de alquiler, es preferible que inviertas en darles unos muebles buenos y cómodos y dejes la decoración de interiores  en manos del inquilino para que lo adapte a sus gustos.

Un error que es comet sovint amb els pisos de lloguer és utilitzar-lo com “magatzem” per a tots aquells accessoris que tenim a casa i no volem. Però la realitat és que a ningú li agrada viure en un pis ple d’adorns que no han volgut ni els seus amos. Si no tens pressupost o no vols gastar en nova decoració per al teu pis de lloguer, és preferible que inverteixis en donar-los uns mobles bons i còmodes i deixis la decoració d’interiors en mans de l’inquilí perquè ho s’adapti als seus gustos.

Els espais d’emmagatzematge són un altre punt molt valorat pels inquilins. Un pis que compti amb bastants armaris i prestatgeries té més punts per ser llogat. Mentre sigui possible, és preferible que els armaris i prestatgeries siguin encastats per donar més sensació d’amplitud.

Si el teu pis disposa d’una terrassa o balcó, és un valor afegit que no pots desaprofitar. Proveir amb una taula i algunes cadires farà que quan ensenyis el pis somiïn amb sopars a la llum de la lluna i desitgin llogar-lo. Per donar una millor imatge, evita les típiques cadires de plàstic blanc i opta per altres amb una mica més d’estil, que podràs trobar a preus econòmics fins i tot en grans magatzems.

Posts que también te gustarán