Els canvis d’estació comporten molts canvis també en la decoració d’interiors. Algunes tendències es repeteixen i altres es mantenen d’una temporada a una altra. Això és així per l’èxit d’aquestes tendències derivat de la seva alta capacitat per aportar valor al conjunt de la decoració. Aquesta temporada de tardor i hivern se centra l’atenció al metall com a tendencia decorativa, els acabats metal·litzats, carregada de modernitat que compta amb nombrosos avantatges i crea contrastos.

En moltes ocasions és difícil decidir-se a incloure els tons metal·litzats com a elements protagonistes en la decoració d’una llar. Això és així perquè l’excés o la incorrecta combinació dels tons poden donar lloc a un resultat poc encertat ple de brillantors mal resoltes i amb un aspecte poc equilibrat. Per evitar això és imprescindible informar-se prèviament de les característiques dels diferents tipus d’acabats i visualitzar exemples per agafar idees. Una fórmula que mai falla per tenir èxit és buscar l’ajuda de professionals en el disseny d’interiors.

La versatilitat dels metalls

Un dels avantatges d’incloure els metalls i acabats de tipus metàl·lic en la decoració de la llar és, sens dubte, la versatilitat que ofereixen quant a integració en diversos estils, així com en la combinació de colors de qualsevol gamma cromàtica. Així, els metalls es converteixen en un element perfecte per completar la decoració de qualsevol espai aportant un toc de brillantor, llum i elegància.

La gran modernitat d’aquest tipus d’ornamentació fa que sigui idònia per al disseny d’interiors a oficines i despatxos de treball aportant així una aparença d’actualitat, innovació i professionalitat. Si tens la zona de treball a casa, aquest pot ser el tipus de decoració que millor defineixi la imatge del teu negoci davant els socis o clients que rebis.

Metalls en la mesura justa

Des dels delicats tocs de brillantor en el paper de paret, fins a la inclusió de mobles fabricats en aquest tipus de material, la quantitat i qualitats dels acabats metàl·lics vénen determinats pel tipus de decoració que es vol aconseguir, així com per la personalitat i l’atreviment de qui decora.

No obstant això, alguns detalls s’han de tenir en compte per aconseguir l’equilibri perfecte. La combinació de colors freds amb tons platejats i la gamma cromàtica més càlida per als daurats i bronzes són elements bàsics per aconseguir aquest aspecte d’integració en tot el conjunt.

Posts que también te gustarán