Comptar amb un jardí a casa és un autèntic privilegi, però encara ho és més quan, a més, parlem de jardins amb piscina.

Ara que ja és aquí l’estiu, vols treure-li el màxim partit a aquesta zona exterior de la teva llar, però, per a això, en primer lloc, voldràs arreglar el teu jardí perquè llueixi bonic.

Anem a donar-te algunes idees perquè al teu jardí no li falti un sol detall i es converteixi en un lloc còmode i carregat d’estil que amenitzarà més d’una tarda i més d’una nit de l’esperat estiu.

»També et pot interessar nuestro Ebook per a la decoració de jardins exteriors

La decoració de jardins amb piscina

Són molts els factors a tenir en compte a l’hora de decorar un jardí, ja es tracti de jardins de grans dimensions o de jardins petits amb piscina. Ja que un jardí és principalment una zona verda, el primer que hem de cuidar és l’estat de les plantes.

Un jardí descuidat no donarà una bona imatge del pulmó del teu habitatge. A més, la presència d’arbres o arbustos sans en ell, et proporcionarà ombra, de manera que no només parlem de les plantes com a element decoratiu.

Procura que no hi hagi fulles seques tirades pel terra i que totes les plantes estiguin correctament regades i podades, el color i la vida de la teva pròpia flora crearan l’ambient ideal per donar començament a la tasca de donar un toc distingit al teu jardí.

Elements per al confort en la decoració de piscines

Ja que el que pretenem és habilitar el nostre jardí perquè l’estada en ell sigui còmoda i agradable, és primordial afegir un mobiliari que ens aporti la confortabilitat desitjada.

Gandules i para-sols per prendre el sol després d’un bany a la piscina són fonamentals.

I, d’altra banda, t’aconsellem un element l’ús que està de moda i t’ajudarà a crear espais d’oci i menjador, resguardándote de la calor i també del fred.

No oblidis col·locar unes butaques còmodes i una taula i … tot a punt per un sopar amb els amics al jardí!

Elements a mida per a jardins petits amb piscina

Existeixen nombrosos elements decoratius per al jardí. Si vols afegir color a les zones verdes o omplir algun espai que, al teu parer, queda massa sobri, podràs jugar amb diferents figures decoratives, només hauràs de triar la que més s’adapti al teu estil o gustos, o l’estil del teu jardí .

Objectes antics restaurats són una opció que molts han triat ja per al seu jardí, bicicletes i carros que, amb una mica d’imaginació, poden fer el paper de testos. Torxes i balises són una altra opció. Fins i tot, si vols, pots incorporar una majestuosa font i algunes pedres o roques, donant-li així a aquest espai un toc zen i peculiar.

Recomanacions per fer-te una piscina al teu gust

Abans de començar amb la decoració de la piscina, volem posar l’accent en una cosa primordial per al seu correcte ús.

Recorda que la teva piscina ha de complir totes les normes de seguretat. Només d’aquesta manera podràs relaxar per complet i gaudir dels mesos d’estiu al costat dels teus amb total tranquil·litat.

La piscina ha de comptar amb escales, farmaciola de primers auxilis i salvavides, a més, si a casa hi ha nens petits, l’ideal seria envoltar amb una tanca per evitar accidents. D’altra banda, és igual d’important la neteja i el manteniment de la mateixa.

La higiene és primordial, cal que l’aigua estigui en perfecte estat.

La ubicació i la decoració de piscines

És una cosa molt a tenir en compte a l’hora d’instal·lar una piscina a casa.

L’ideal és que es trobi situada en una zona assolellada i, si pot ser, el més resguardada del vent possible.

D’aquesta manera els banys seran agradables i divertits i ningú es resistirà a llançar-se a la teva piscina.

La il·luminació en els jardins amb piscina

La il·luminació en els jardins amb piscina

La il·luminació del teu jardí és necessària, però a més, juga un paper decoratiu molt important.

Quan cau la nit, en un jardí sense il·luminació, òbviament, no es pot estar. Igual que il·luminem l’interior de la casa, hem de fer-ho amb les zones exteriors.

D’aquesta manera, no només dotarás el teu edèn de llum, sinó que, si col·loques els llums adequades en el lloc adequat, donaràs al teu jardí un aspecte elegant, gairebé màgic.

Pots jugar amb la il·luminació tant fora com dins de la piscina, l’efecte serà increïble i el teu jardí serà el millor lloc per a relaxar-te amb els teus amics, en una zona chill out carregada d’encant, estil, comoditat i bon gust. Quan es posi el sol i s’encenguin els llums, tots es quedaran amb la boca oberta.

»També et pot interessar: Com decorar la terrassa per a festes

En resum, si vols aconseguir resultats òptims i que el teu jardí es converteixi en un autèntic paradís per a tu i per als teus, posa’t en contacte amb nosaltres perquè som experts en la decoració de piscines amb un disseny modern.

I si vols, deixa els teus comentaris sobre com imagines tons jardins amb piscina.

Posts que también te gustarán