Casa nostre és el nostre castell. I el televisor, habitualment, el rei del saló. Per situar-ho en un entorn adequat, podem triar entre múltiples opcions de mobles per TV moderns.

El ventall de possibilitats és ampli, per això, a l’hora d’escollir, hem de combinar una sèrie de criteris que ens ajudin a donar amb la solució òptima.

La primera decisió a prendre serà si desitgem que el televisor sigui el protagonista, i la resta de la decoració s’adapti per realçar-ho, o bé, si preferim amagar-ho.

En tots dos casos existeixen solucions idònies i que alhora donaran un toc de distinció a la nostra llar.

Mobles per tv moderns i amb disseny espectacular? Existeixen

És molt possible que hàgim triat un TV de grans proporcions, amb disseny sofisticat i elegant, dels quals atreuen per si sols la mirada, fins i tot abans de connectar-los.

Si aquest és el cas, possiblement no voldrem ocultar-ho, sinó realçar-ho encara més optant per la ubicació i el moble de suport més adequat.

La ubicació

Va a dependre molt de la grandària de l’estada i de la posició que ocupi la resta del mobiliari. Determinarem doncs si anirà arran de terra, sobre un mural de saló o en un suport sobre la paret, damunt del moble.

Si comptem amb xemeneia en el saló i no és de cartel·la alta, instal·lar la TV sobre ella pot ser una molt bona idea d’integració decorativa.

» També et pot interessar:  Consells per a la decoració de salons amb xemeneia moderns

També podem utilitzar per situar-ho panells de fusta en brut que afegeixen personalitat a qualsevol saló.

Ara bé, si a més de focalitzar l’atenció sobre el nostre flamant equip d’imatge, desitgem comptar amb espai d’emmagatzematge extra, podem triar un moble modular que ens ofereixi solucions funcionals per col·locar dispositius com a DVD, altaveus o similars.

Des de mòduls corbats amb estètica futurista, fins a mobles sobris en color fosc i de línies elegants, passant per mobiliari d’estil industrial tan actual, les propostes poden ser innombrables. Els hi ha fins i tot que incorporen llueixes tipus LED que aporten un toc càlid i acollidor.

Però, i si pretenem dissimular la presència de la TV?

Potser ens resulta difícil integrar-ho amb la resta de l’ambient o, senzillament, preferim no tenir-ho a la vista si no ho estem utilitzant.

També en aquest cas hi ha solucions estèticament molt encertades, especialment per TV de pantalla extraplana.

Podem utilitzar armaris específicament dissenyats per a aquesta fi, o simplement encastar-ho i recobrir-ho amb làmines movibles en fusta, miralls o panells plegables decorats amb fotografies de gran format. Fins i tot una obra d’art o tapís, adequadament adaptat al buit d’encasti.

Triar mobles per tv moderns que s’integrin amb el nostre estil decoratiu

El nostre moble de suport per TV haurà de sempre integrar-se de forma harmònica amb la resta de la decoració. Detalls com el color, el material o el disseny predominant en el lloc d’ubicació de la TV, són aspectes als quals haurem de parar esment.

Tot al blanc

Si el color de la paret és de tons grisencs o foscos, i el sòl és també de materials en aquesta mateixa gamma cromàtica, una bona opció serà un moble per TV de color blanc.

» També et pot interessar:  Colors de sòls laminats en gris i blanc, com combinar-los?

Si l’aparell, així mateix, és blanc i ho acompanyem amb altres detalls en el mateix to, el resultat serà un encert.

D’altra banda, el color blanc i la calidesa de la fusta són sempre una combinació ideal.

Més fusta

Si, per contra, en la decoració de la nostra llar predominen els colors clars, el moble per TV integralment en fusta o fusta combinada amb color negre, és una aposta guanyadora.

Amb parets enterament blanques i si t’agraden els contrastos forts, triar el moble en fusta molt fosca, no és mala opció, sempre que ho suavitzis amb alguns tocs en fusta més clara en la resta de la decoració.

Dóna-li la volta

Una alternativa nova i sofisticada en interiorisme és la dels mobles de TV giratoris. Al mercat podrem trobar-los amb dissenys impactants i avantguardistes de gran versatilitat. També existeixen bases giratòries de TV molt funcionals.

Ambdues són solucions òptimes per a espais oberts o habitatges tipus loft.

Menys és més: mobles de tv minimalistes

El disseny minimalista és sempre una bona elecció per a espais petits, encara que no exclusivament.

» També et pot interessar: Com aconseguir una decoració minimalista a l’habitatge

De línies simples i netes, aquest tipus de mobles aporten lleugeresa i sensació d’ordre a qualsevol interior. S’acompanyen preferiblement de colors neutres en parets o teles.

Mobles per tv moderns en la paret

Per a estades de reduïdes dimensions, l’opció més adequada és triar un moble auxiliar de tipus prestatge, cartel·la o panell adossat a la paret sobre el qual es col·loqui el TV.

També s’obtenen resultats altament vistosos utilitzant tant fusta com a marbre, maó o pedra per als panells.

Els actuals televisors plans, et permeten materialitzar aquesta solució de forma senzilla i pràctica.

Al llarg d’aquest post t’hem suggerit algunes idees sobre mobles per TV moderns. I ara, explica’ns, t’animes a portar-los a casa?

Posts que también te gustarán