Menú

Adossat a Barcelona #05

La suma de dos personalitats

Dues persones, dues personalitats molt clares. La combinació de dues visions de la vida. Mesclada i traduïda a objectes, racons, espais comuns… en cada metre quadrat una història conjunta. Crear un lloc on l’eclecticisme és el camí per a la unió.

Un espai, dues personalitats i un projecte conjunt. Com a especialistes en disseny interiors que som, un projecte d’aquells que et fan pensar que dissenyar l’interior d’una casa és, al cap i a la fi, comprendre als teus clients fins al punt de sentir el que ells senten. Comprendre la seva visió del que volen que sigui un espai i de com aquest es converteix en el seu “lloc per viure”.

Trobar els punts en comú i convertir-los en una sala, en un dormitori, en una cuina. Entendre que cada moble, cada detall serà part d’un tot que farà que tots dos sentin com seu i personal aquest espai que es crea.

Un projecte, en aquest cas, tant de disseny interiors com d’exteriors. Un Adossat a Barcelona, a priori de característiques estandarditzades i dues formes de donar significat a un espai.

Eclecticisme i equilibri. Records comuns i criteris estètics diferents encara que complementaris. Un projecte no només d’interiorisme, sinó d’equilibrisme. Amb petites reformes a la part arquitectònica i un gran treball de selecció i combinació dels elements que conformaven cadascun dels espais de la casa aconseguim un lloc especial. Un lloc en el que es podien combinar les dues personalitats, representades ambdues en una combinació d’estils que creaven un estil propi i molt personal. Actual i modern, però amb l’elegància de la combinació dels estils de tots dos.

 

Adossat Barcelona #05

Una nit més. Amb més amics, amb més anècdotes.
Un lloc on dos, només és l’inici de molts.
Amics, converses, art, brindis …

 

Up