Menú

Decoracio de Mini Pis #02

Detalls i emocions

Dues persones i una energia que solament es pot definir com a il·lusió. Cadascun dels seixanta metres d’un pis, tornats del revés. Buscant cada detall, cada peça que convertirà aquest racó, aquesta taula, aquest llum… en part del relat vital dels seus habitants.

Un pis ni massa gran ni massa petit. En aquest cas l’encàrrec era molt clar. Traduir una il·lusió i un projecte de futur en interiorisme y decoracio de Mini pis. Dissenyar il·lusions, aquesta és una de les nostres millors recompenses.

La perfecta mostra de realitzar un projecte d’interiorisme low cost. Un concepte que per Tinda’s Project no vol dir menys qualitat, sinó ser encara més curosos amb els recursos de què disposa el nostre client i aconseguir junts l’espai que aquests desitgen. Sent molt conscients dels elements que són necessaris i dels elements que podem utilitzar i amb quins pressupostos.

Traduir la visió i les idees d’aquesta parella en alguna cosa real, més enllà de les imatges o idees més o menys vagues del que havien vist consultant revistes i webs de decoració, mesos abans d’iniciar el projecte.

Un cop definim la idea de disseny juntament amb aquesta parella, vam començar a visitar botigues de decoració a Barcelona. Seleccionar, contrastar i veure les opcions que quadraven amb el disseny que volien per a casa. Optimitzant els recursos i podent així fer realitat el disseny i decoracio del seu mini pis ideal.

 

Mini Pis #02

Un espai compartit per primera vegada. La inquietud de decidir cada detall, cada color i no poder esperar a veure-ho en el seu lloc. L’emoció de compartir tot això amb nosaltres i fer-nos part d’això.

 

Up