Menú

Dúplex a Baqueira #06

Calidesa en blanc

Un lloc on sentir-se lluny del dia a dia. Un lloc on escapar i estar més a prop de la natura. Un lloc per gaudir de la sensació de calma, de llunyania. Confortable i càlid. Aquest lloc on retornar i ser un mateix. Un refugi per als sentits i per al cos.

Des de l’inici d’aquest projecte de decoració, ens sentim molt il·lusionats en poder dur a terme un projecte d’Interiorisme i Decoracio en una zona com aquesta. Crear un interior càlid, còmode i en consonància amb l’entorn on s’ubicava.

Havia de tenir aquest punt de disseny proper a les cases de muntanya i al mateix temps ser pràctic. En les reunions prèvies al projecte de decoració vam posar sobre la taula la visió que tenien els propietaris de l’espai. Quin to volien que tingués? Com s’imaginava uns dies a casa seva?

Amb les idees clares quant a que havia de passar en aquesta casa, vam començar a preparar el projecte d’interiorisme i decoracio. Evidentment el disseny pel que fa a la part arquitectònica d’aquest dúplex, va marcar positivament el procés.

Sostres a dues aigües en fusta, el dormitori sota teulada, les bigues de fusta… Ens transportava a un disseny molt evident, però juntament amb els nostres clients, vam decidir donar-li un aire més actualitzat i no abusar de la fusta, o els mobles excessivament relacionats amb allò rural.

Vam donar un toc de disseny més actual a tot el concepte i vam buscar un equilibri amb elements més lineals i simples en materials més neutres, però de gran qualitat. Jugant amb els tons ocres i marrons càlids. Afegint elements de decoració que donessin aquest aire que es buscava a tota la casa. Un equilibri entre una casa a la muntanya però amb un aire actual.

 

Dúplex Baqueira #06

Verds, blancs, marrons…
paisatges i colors entrant per les finestres.
Envaint plàcidament aquest lloc tan especial

Up