Menú

Pis a Sarrià #01

Calidesa i tranquil·litat

Trobar el lloc perfecte, però amb un gran treball de redistribució per davant. Crear un lloc càlid i especial. Plantejar, moure, definir espais nous. Imaginar les experiències a cada zona. Les sensacions, els usos… el resultat, calidesa i tranquil·litat.

En aquest projecte d’interiorisme de Pis a Sarria ens trobem amb un pis antic, amb una distribució complicada. Després de realitzar un primer estudi i definir les principals idees que havien de marcar les grans línies de treball, juntament amb els nostres clients comencem a pensar que es podria fer amb un pis en ple barri de Sarrià – Tres Torres, una ubicació fantàstica i amb les enormes possibilitats que vèiem.

El primer pas per aconseguir el que els nostres clients ens demanaven era variar l’arquitectura interior de l’espai. Redefinir i adaptar. Des del saló, a la cuina, les habitacions… No solament es tractava de decorar els espais, sinó de crear noves zones.

Canviem murs, vam remoure terres . Desenvolupem nous mobles a mida per a la renovada cuina, vam crear una il·luminació especial en el disseny del saló. Al saló apliquem un moble especial que a voluntat ocultava o mostrava la gran televisió del saló.

Els dos espais principals del nou habitatge van ser especialment tractats amb gran cura. Un cop clares les línies principals i els elements de disseny vam estar visitant les principals botigues de decoració de Barcelona i Madrid per trobar els elements que acabarien per definir aquest estil de disseny que des d’un principi s’havia creat per a aquest projecte d’interiorisme de Pis a Sarria.

A la cuina es van seleccionar els electrodomèstics de les millors marques, amb el disseny i les funcionalitats més avançades. Integrant-los i creant estructures ad hoc per crear l’espai tal com es va pensar.

Un projecte de disseny i interiorisme apassionant. Un projecte en el qual aplicar i combinar les millors idees, tant dels nostres clients com les nostres.

 

Pis Sarrià #01

Acomodar-se al sofà. Sona un clàssic de Jazz.
Llegir, prendre’s un cafè i pensar que aquest és
el lloc en el qual sempre havíem volgut estar.

 

Up