Menú

Pis a l’Eixample #03

Hi havia una vegada…

Una casa de colors. Colors al jardí, colors als terres … colors i més colors. Uns colors que van trobar uns amos que es van enamorar d’ells. I així va començar el romanç entre un espai que es va convertir en llar.

Interiorisme de Pis a l’Eixample. Hi ha projectes de decoració de cases en què només veure’ls ets conscient que vas a gaudir i que sobretot serà un procés diferent de l’habitual

Des de les primeres converses per definir el projecte d’interiorisme es va crear una gran relació entre els nostres clients i l’equip de Tinda’s Project . Un d’aquells casos en què, com es diria de vegades… ” hi ha química ” .

Un exemple magnífic d’interiorisme d’un pis a l’Eixample de Barcelona. Un espai interior gran i un jardí a l’exterior que ens feia pensar en un projecte més enllà d’un simple tema d’interiorisme. Compartint les primeres idees sobre el disseny de l’espai, dels mobles que definirien cadascuna de les zones i les seves funcions descobrim el secret que amagava aquest pis en el transcurs de les primeres reformes, uns magnífics terres hidràulics plens de colors i combinacions geomètriques.

Com si d’un desig complert es tractés, els nostres clients, uns enamorats dels colors, van decidir desenvolupar el projecte des del ” terra” cap amunt. Des del disseny del jardí, fins al color de la cuina, fins i tot la idea de posar una sauna a l’interior va partir de la idea del color i de com aquest afectava les idees que ells tenien d’una llar.

Un aquari, totes les plantes del jardí, els colors de les parets… totes les idees que van sortir d’aquest descobriment ens van permetre al costat dels nostres ja més amics que clients, construir i decorar una llar on el color era el principal protagonista. En definitiva, un exemple més d’interiorisme d’un pis del barri de l’Eixample .

 

Pis Eixample #03

Un lloc en el qual mai saps de cert si
el jardí està dins i la casa fora, o viceversa.
Un lloc on anar d’una habitació a una altra és
un viatge a través d’una caixa de llapis de colors.

 

Up