Menú

Reforma i Decoracio a Atic Barcelona #04

Un punt de vista diferent

Un lloc on viure d’una manera diferent. Obert, lluminós i tranquil. Fet per descansar, per sentir-se realment a casa. Pensat perquè cada metre quadrat sigui amable, acollidor i sobretot alegre. Un lloc per quedar-se.

Com interioristes, aquest tipus de projectes de reforma i decoracio sempre han significat per a nosaltres un repte il·lusionant. A Barcelona, a Madrid o a l’estranger, poder desenvolupar un projecte d’interiorisme en un espai com aquest. Buscant sempre fer-les nostres, comprendre i poder compartir les idees per decorar i transformar un espai, un lloc. Transformar un espai espectacular com aquest atic a Barcelona en alguna cosa més… un lloc on viure, on sentir.

A Tinda’s Project no ens dediquem simplement a decorar un pis, a dissenyar una cuina, o buscar uns mobles bonics. Ens agrada parlar, comprendre i sentir què necessita el nostre client.

Com en aquest cas, els nostres clients desitjaven no només viure en un àtic, sinó fer del lloc on desitjaven estar un lloc lluminós. Deixar que la llum es vessés en cada part de la casa. Crear un interior diàfan però amb gran personalitat. Mimant tots els detalls, pensant de quina forma i de quina manera anaven a definir cada espai i cada zona.

L’obsessió d’Eva Mesa per cuidar fins al mínim detall, buscant elements de la màxima qualitat, luxosos però no ostentosos, cuidant de compensar els espais. Buscant l’equilibri en el disseny de cada racó per aconseguir aquesta sensació de llum, d’amplitud, sense renunciar a la calidesa i comoditat del pis.

En aquest atic de Barcelona, va ser molt important la terrassa. El dissenyar la reforma i decoració d’aquest petit jardí urbà. Definir el to de l’exterior per influir en l’interior.

 

Àtic Barcelona #04

Aixecar-se del llit. Sentir l’aire fresc a la cara. Mirar, observar com tota una ciutat desperta als teus peus.

 

Up