Per a què serveixen aquest tipus de revistes?

Hi ha moltes coses que poden inspirar-nos, l’entorn, una sensació, un color, un so, una personalitat … però hi ha un element que serveix d’inspiració i aparador per als professionals del disseny d’interiors: les revistes de decoració.

Aquest tipus de publicacions, revistes en línia i impreses, recullen les últimes tendències del sector, entrevistes a personalitats que destaquen pels seus treballs i la seva visió de l’univers interiorista, o una selecció dels millors espais creats pels professionals del moment.

»També et pot interessar: Quina feina té un interiorista?

Sense cap dubte, són una de les eines més eficaces per mantenir viva la nostra inspiració, gust i estil i, per això, us proposem una selecció de les que, per al nostre estudi, són les 10 principals revistes de decoració d’interiors del nostre país .

Revistes que et recomanem

AD Arquitectural Digest

 

AD Arquitectural Digest és la revista de capçalera del grup Condé Nast.

A les seves pàgines podem trobar reportatges sobre les millors cases del món, les notícies més actuals sobre antiguitats, compres, viatges i cultura i els millors consells sobre estil de vida.

Aquesta revista, que es troba mensualment tant en format en paper com en edició digital, es publica en vuit països, sent l’edició nord-americana l’original que es porta publicant des de 1920.

Disseny Interior

 

Diseño Interior és una revista de referència al nostre país.

Des de fa 26 anys s’encarrega de mostrar-nos els projectes imprescindibles per als professionals del sector.

Per a això, recorre a analistes experts que són capaços de reunir les tendències més solvents que es desenvolupen al llarg i ample del globus.

Tant en el format en paper, que es publica mensualment, com en el format digital, aquesta capçalera presenta una nodrida agenda d’esdeveniments, fires, exposicions i presentacions de novetats; un repàs al més singular dels esdeveniments celebrats en el món del disseny; els millors reportatges de projectes, creadors i tendències indispensables; i una selecció de grans projectes.

Nuevo Estilo

Revista de decoració Nuevo Estilo

La revista mensual Nuevo Estilo ens ofereix una selecció de les cases, apartaments o xalets amb més estil, que desprenen luxe i modernitat.

Aquesta publicació mensual, que es pot trobar tant en els quioscos com en edició en línia, és també des de fa gairebé tres dècades tota una referència al sector.

 

Elle Decor

Elle Decor és una publicació mensual que té presència física i digital.

Presenta les últimes tendències en el món de la decoració seguint la línia editorial de la publicació matriu: la mítica revista ELLE, tan consumida pel públic femení d’entre 30 i 50 anys.

Aquesta publicació recull mes a mes les propostes del món de l’interiorisme més revolucionàries, innovadores i atrevides, apropant-nos els espais més inspiradors, descobrint nous estils de vida i talents.

 

El Mueble

La revista El Mueble és una de les més mítiques del nostre país.

 

 

Mes a mes, aquesta publicació arriba als quioscos per proporcionar-nos les millors idees per gaudir decorant espais, oferir reportatges molt complets i rigorosos per donar-nos les millors propostes.

A més, en ser una publicació adreçada al públic general, aquest magazine inclou un interessant apartat que posa a les nostres mans els millors trucs per ordenar cada racó, cuinar, estalviar, netejar, etc.

Arquitectura y Diseño

Arquitectura y Diseño és una revista mensual on podem trobar inspiradors projectes arquitectònics amb una essència màgica i optimista.

En aquesta publicació posen especial atenció a les propostes i tendències ressò, a més de compartir les últimes creacions dels professionals de moda.

Casa Viva

El magazín mensual Casa Viva ens ofereix un recorregut pel disseny contemporani, la decoració i la creació d’interiors.

Aquesta publicació ens proporciona els estils més moderns a través de cures reportatges amb unes fotografies de gran qualitat.

Proyecto Contract

La revista Proyecto Contract és l’única a Espanya que tracta de manera exclusiva el disseny d’interiors aplicat a espais i instal·lacions públics com restaurants, hotels, botigues, oficines, etc.

»També et pot interessar: Com decorar un restaurant

 

No hi ha espai públic que amb una acurada i innovadora ornamentació no sigui susceptible d’aparèixer en les seves pàgines, on també podràs veure com s’ha ideat la disposició dels elements decoratius a les exposicions, estands o despatxos professionals.

És una publicació pensada i dirigida als professionals de l’interiorisme i compta amb fotografies de notable qualitat, fitxes tècniques, plànols, etc.

Interiores

Revista Interiores

 

Aquesta publicació impresa és a més una més de les revistes en línia que et presentem en aquest post.

Hi trobem les més reeixides idees i les últimes tendències en interiors, decoració, art, arquitectura i disseny.

Interiores recull les propostes decoratives més elegants i distingides des d’una perspectiva exclusiva i funcional.

Frame

 

La revista bimensual Frame recull les últimes novetats del sector del disseny interior i l’arquitectura.

Fàcil i còmoda de llegir, està considerada com una edició de qualitat i un caràcter eminentment visual.

Si vols estar a l’última en tendències d’interiorisme, disseny i arquitectura t’animem a consultar alguna de les revistes que t’hem proposat. Tria la que més s’adapti a les teves necessitats i explica’ns què t’agrada més de cada publicació.

Gaudeix amb cada pàgina d’aquestes revistes!

Posts que también te gustarán