Menú

Som aixi

Els llocs, sense les persones, solament són espais

La base de la nostra filosofia, convertir passions, somnis i idees, en llocs distintius, únics. Impregnats del caràcter de les persones que els van pensar, que els van imaginar. Transformar tota aquesta energia en alguna cosa real, un lloc i un espai per ser viscut.

L’ÀNIMA DE TINDA’S

Eva mesa

De petita ja em divertia, dissenyant, ordenant i creant un lloc que definís la meva essència i la meva personalitat. Que fos una mica més que un simple espai bonic on estar. Sense saber-ho ja estava donant curs al que temps després va ser la meva vocació.

Durant els meus estudis en la UAB i el DIAC (dissenyadors, interioristes i arts de Catalunya) vaig començar a treballar en el negoci familiar, una fàbrica de mobles. Allí és on vaig poder aprendre de la mà de les persones que allí treballaven el gust pel detall i la cura en cada pas. Podent amb aquests coneixements començar a desenvolupar les meves pròpies peces, i introduir-me d’aquesta forma privilegiada al món del disseny d’interiors.

Fa quinze anys em vaig decidir a portar més enllà la meva visió de l’interiorisme en fundar Tinda’s Project. Un projecte que integrava diverses disciplines, entre elles una de les més importants en conjunció amb el disseny d’interiors, el paisatgisme. Tot això amb una visió allunyada de la imposició de criteris estètics. Amb la il·lusió de fer dels meus clients el veritable centre del procés i compartir amb ells l’experiència de crear llocs en els quals sentir-se a casa.

Manuel maillo

Guiat pel meu avi, vaig descobrir de molt petit els paisatges mediterranis, el respecte als ritmes i els processos de la naturalesa. Aquests ensenyaments sempre han estat amb mi en la meva trajectòria professional, convertint-se amb el temps en una forma d’entendre la vida, en una filosofia.

Em fascina treballar amb un element viu, la naturalesa, i haig de reconèixer que ho sento moltes vegades com un exercici espiritual. Crear alguna cosa que creixerà, que evolucionarà i que crearà un vincle tan estret amb les persones que gaudiran amb això. Intentant educar subtilment els seus canvis, afectar les seves formes, colors, llums i sons.

No solament entenc la naturalesa com un paisatge bell. Des del meu punt de vista hi ha un component útil molt concret en el paisatgisme. Aïllaments tèrmics, repoblació, millora de la qualitat de l’aire… fruit de la convergència en el meu treball diari de disciplines com l’arquitectura, la botànica, la geologia, el feng-shui, fins i tot la metafísica.

Tot això amb un objectiu per sobre de tot, aconseguir traduir les idees de qualsevol client en autèntiques emocions.

Premsa

Eva Mesa. Un dels talents més exclusius del disseny d’interiors a Espanya.
EVENTOS MAGAZINE. Miami 2013

Disseny. Coneix Eva Mesa
AMBIENTES. México 2013

Eva Mesa, amb toc català.
OD CASAS. Venezuela 2013

Empremta Catalana
PAULA CASA. Uruguay 2013

Eva Mesa. Un dels talents més exclusius del disseny d’interiors a Espanya.
ANTENA 3 TV.

Creem llars càlides i acollidores..
EL MUNDO. España 2009

Una casa renascuda de les seves cendres.
HABITANIA. España 2006

Up