Els tamborets de cuina moderns són un dels mobles més utilitzats en interiorisme en els últims anys.

No és per menys: es tracta d’una peça de mobiliari molt versàtil, que encaixa en multitud d’estils diferents. A més, donades les seves característiques, no necessita unes condicions espacials massa exigents.

No obstant això, és senzill perdre’s amb tantes possibilitats. Vols conèixer més a fons quins són totes les opcions que tens per incloure tamborets en la teva llar?

Avui t’ho expliquem tot sobre els diferents materials i estils amb els quals pots combinar aquesta peça de mobiliari tan versàtil perquè encaixi a la perfecció amb la teva cuina.

Tamborets de cuina de fusta i altres materials

La fusta és un dels materials preferits dels fabricants de tamborets. Es tracta d’un material que ofereix munts d’opcions, ja que depenent de l’origen tindrà un color més fosc o més clar.

Més resistents que els tamborets de fusta són els fabricats en metall. No obstant això, també és cert que ofereixen menys opcions per ser combinats amb la resta de la decoració i que poden donar resultats massa freds i poc acollidors.

Encara que molts tamborets que usen el metall com a matèria principal, també compten amb una part fabricada en PVC. Aquesta combinació de materials és molt interessant i és també la preferida dels quals busquen acabats més moderns, d’estil pop.

» Tambié et pot interessar: Decoració pop: el color es cola a la teva casa

Tamborets per a cuina americana: barres i illes

Donat la seva reduïda grandària aquest tipus de mobles s’emmotllen a la perfecció a tot tipus de cuines i salons. De fet, els tamborets per a cuina americana són una de les opcions preferides per tots els decoradors d’interiors.

» Tambié et pot interessar: L’estil de cuina americana que en tantes llars està triomfant

Els tamborets no solament funcionen perfectament en barres i illes. Són el complement perfecte, ja que et permeten donar una nova funcionalitat a aquest tipus de cuina.

A més d’utilitzar la barra o illa com a fogons, pots també aprofitar-lo com a taula i donar-li un ús molt modern.

No obstant això, encara que els tamborets per a la llar estiguin pensats per ser usats com a seient, la veritat és que tenen moltes més utilitats. Pots aprofitar-los com a tauleta decorativa o, fins i tot, com a moble auxiliar, depenent de les necessitats de cada moment.

Els tamborets de cuina moderns una aportació més a l’interiorisme de la teva llar

Ara que coneixes els materials i com col·locar els tamborets en la teva cuina, és el moment que trobis l’harmonia amb la resta de la decoració de la casa. Encara que aquest tipus de mobles són molt versàtils, anem a explicar-te tots els secrets per usar-los amb tres estils decoratius de moda:

Tamborets estilo vintage

Sens dubte, el tipus de decoració que més es beneficia de l’ús d’aquest tipus de mobiliari és l’estil vintage i el retro. Aquesta classe de seients ens recorden a temps passats, per això encaixaran a la perfecció en una cuina la decoració de la qual estigui inspirada en els anys 50.

Per aconseguir que encaixin a la perfecció, has de recordar que els tamborets estaran pintats en algun dels colors de la paleta que hagis escollit per a aquesta habitació.

Si pot ser utilitza en tons pastís: sempre queden bé en aquest tipus de dissenys i encaixen també amb la moda de cort més hipster.

Si vols folrar la part superior del tamboret de cuina de fusta amb algun teixit, per donar-li un toc encara més retro, llavors et recomanem que usis estampats divertits, florals o amb motius d’animals.

Tamborets moderns per a l’estil nòrdic

Els tamborets de fusta moderns, en canvi, funcionen molt bé en cuines decorades amb estil escandinau. Aquest tipus de disseny es caracteritza per utilitzar tonalitats neutres en la seva paleta de colors, tals com el negre, el blanc, els marrons i els grisos.

» Tambié et pot interessar: Descobreix les claus de l’estil nòrdic

La clau per aconseguir l’estil és deixar la fusta del tamboret vista, ja que els tons neutres encaixaran sense cap problema amb materials orgànics. Bastarà amb vernissar la superfície del moble, per evitar danys i facilitar la seva neteja.

Escull tamborets llargs i estilitzats per aconseguir l’elegància i sofisticació pròpies de l’estil nòrdic en la teva cuina o saló. Usa’ls per acompanyar illes o bé com a element de divisió d’espais.

Tamborets de cuina moderns d’estil industrial

Aquest tipus de disseny, molt relacionat amb la decoració vintage, té com a font d’inspiració la revolució industrial, el món urbà i la idea de la fàbrica o del magatzem. Per això no et resultarà estrany saber que els tamborets preferits en aquest àmbit són els de metall.

» També et pot interessar: Decoració d’estil industrial per a cases amb personalitat

El ferro i l’acer són materials que no poden faltar en una bona cuina d’estil industrial. Combina els tamborets fabricats en aquestes matèries amb altres elements, com mesados en alumini o les canonades vistes, per donar major sensació de conjunt. Si et preocupa que el resultat sigui impersonal, pots decorar amb una planta l’estada.

Quina de totes aquestes idees és la teva preferida? No oblidis deixar en els comentaris quin és el teu secret per decorar amb aquest tipus de moble que està tan de moda en els últims anys.

Els tamborets de cuina moderns són la clau per aconseguir la casa més moderna. Prova’ls!

Posts que también te gustarán